Hogy mik vannak ???? MGTOW

GYIK

MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak.

A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát nem mosta volna még át valamennyire a feminizmus harmadik hullámának a hetvenes évek óta tartó Férfiellenes propagandája. Így nem érdemes velük sem házasodni, sem gyereket nemzeni, de még akár csak bármiféle kapcsolatot is kialakítani. Ők nem tárgyalnak, nem kuncsorognak, hanem csak megvonják a nőktől azt, amire a legnagyobb szükségük van: a figyelmet és a támogatást.

A MGTOW létnek négy szintje van:

  1. A helyzet felismerése Ebben a csoportban levő Férfiak tisztában vannak azzal, hogy milyen kockázatokat tartogat számukra a társadalom, de ők elfogadhatónak tartják ezeket és belemennek a játékba.
  2. A hosszútávú kapcsolat elutasításaEzek azok a Férfiak, akik elutasítják a nőkkel való hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni.
  3. A rövidtávú kapcsolatok elutasításaŐk azok a Férfiak, akik a fentiek mellett még egy olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállalni, mint a randizás, az egy éjszakás kaland, vagy a egyszerű barátság. Minden nőkkel való kapcsolatuk szakmai vagy munkához köthető és ezeket is igyekeznek minimalizálni.
  4. Gazdasági kivonulásŐk azok a Férfiak, akik nem hajlandóak többet keresni, mint ami a személyes túlélésükhöz feltétlenül szükséges. Mivel kevesebbet keresnek, mint ha egy családot kellene eltartaniuk, kevesebb adót fizetnek, de ez még mindig magasabb életszínvonalat biztosít nekik, mint ha családjuk lenne. A kevesebb adóból pedig állami támogatás jut a nőknek. A kör bezárul.  Te találkoztál már a jelenséggel? Vagy ez valami vicc?

Forrás: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=315346

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Raptorozás

Raptorozás

A raptorozást még az Egy szingli férfi Győrben tanulta az unokatestvérétől. Annyira megtetszett neki, hogy a Nagyfaluba is magával hozta a figurát. A raptorozás mondhatni, hogy egy extrém ismerkedős metódus Ugye láttad már a Jurassic Park című epikus film sorozatot?...

Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

A bagoly, most nem az erdei állatként került említésre, hanem a szexmentes hónapok számát jelző elég gáz fogalomként. A mai világban minden egyes tevékenységre van valamilyen szlengben használt kifejezés, amellyel akár még a szar szituációkat is ki lehet fejezni úgy,...