Az Egy szingli férfi fétisei 1. rész: “megrögzött állatimádó”

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi nem mindig volt egyedülálló, sőt hosszabb-rövidebb ideig kapcsolatban is élt. Ezekre az ismerettségekre volt jellemző, hogy a lányok vezetékneve állati volt.

Az Egy szingli férfi nem vonzódik az állatokhoz szexuálisan és sosem fajtalankodott állatokkal, viszont valahogy az állatnevű partnerek egymásnak adták a kilincset.

Ez fétis lenne vagy mégse?

Mindenképpen érdekes tudatalatti vonzalom. Ha statisztikus szemmel kellene néznem az Egy szingli férfi hódításait, akkor bizonyára 50% feletti lenne az arány, ha nem csak darabszámot, hanem az időt is paraméterként vennénk a képletbe.

Egy rövid lista az imádott állatokról:

 1. Kokas
 2. Kecskés
 3. Veréb
 4. Farkas
 5. Macskás
 6. Bárány
 7. Róka
 8. stb.

A lista a teljesség igénye nélkül készült, valamint nem tartalmazza az ismétlődéseket, de így is azt mondhatom, hogy érdemes fétisnek nevezni ezt a furcsa szokást.

Miközben írtam a posztot azon gondolkoztam, hogy az Egy szingli férfi exeit most jól leállatosítottam.

Az Egy szingli férfi sosem név szerint választ, hanem…

 1. Szem
 2. Test
 3. Jellem

… mesterhármas alapján, de ez egy másik poszt lesz.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben – BLOG: 1. NAP

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben – BLOG: 1. NAP

A 2022-es év is szingliként érte az Egy szingli férfit, aki ezért eldöntötte, hogy visszaül a nyeregben és a sok negatív tapasztalatnak bedobja a kolbászát a közösbe. Kivetette a hálót = telepítette a hents appokat: Tinder, Badoo, Bumbl, FB társkereső, IRL.  Az Egy...

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Az Egy szingli férfi már szinte azt se tudja, hogy mióta érdekelt a szingliség témakörében (4 év 2 hónap 14 nap 6 óra 13 mp és 202 ezred másodperc). Áááá, egyáltalán nem okoz neki gondot, vagy mégis? A karantén előtt is minimális (mihez/kihez képest) volt a személyes...

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017-ben is sok bejegyzés jelent meg  blogban. Ezek közül szedte össze az Egy szingli férfi a tíz legolvasottabbat. Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne,...