Az Egy szingli férfi fétisei 1. rész: „megrögzött állatimádó”

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi nem mindig volt egyedülálló, sőt hosszabb-rövidebb ideig kapcsolatban is élt. Ezekre az ismerettségekre volt jellemző, hogy a lányok vezetékneve állati volt.

Az Egy szingli férfi nem vonzódik az állatokhoz szexuálisan és sosem fajtalankodott állatokkal, viszont valahogy az állatnevű partnerek egymásnak adták a kilincset.

Ez fétis lenne vagy mégse?

Mindenképpen érdekes tudatalatti vonzalom. Ha statisztikus szemmel kellene néznem az Egy szingli férfi hódításait, akkor bizonyára 50% feletti lenne az arány, ha nem csak darabszámot, hanem az időt is paraméterként vennénk a képletbe.

Egy rövid lista az imádott állatokról:

 1. Kokas
 2. Kecskés
 3. Veréb
 4. Farkas
 5. Macskás
 6. Bárány
 7. Róka
 8. stb.

A lista a teljesség igénye nélkül készült, valamint nem tartalmazza az ismétlődéseket, de így is azt mondhatom, hogy érdemes fétisnek nevezni ezt a furcsa szokást.

Miközben írtam a posztot azon gondolkoztam, hogy az Egy szingli férfi exeit most jól leállatosítottam.

Az Egy szingli férfi sosem név szerint választ, hanem…

 1. Szem
 2. Test
 3. Jellem

… mesterhármas alapján, de ez egy másik poszt lesz.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...