Fesztiválnapló: 2. rész – Minden lyukam is megtelt porral!

Fesztiválnapló

Utálom a port, a szárazságot! Ezt az idei évre megadta az eddigieknél is nagyobb aszályos időszak. Nem volt olyan fesztivál, ahol ne nyeltem volna a port. A következő történetek, akár meg is történhettek a 2022-es fesztiválokon.

Minden falat sercegett a fogaim alatt – Peti (22)

Imádom a fesztiválokat – azt, hogy minden IS lehetséges. Pár nap szabadság, mindenféle korlátok nélkül. Ezzel idén sem volt gond, DE szerintem idén még több por volt mind eddig valaha. Nem vagyok egy higiénia sznob, DE azért eddig is megoldották, hogy ne kerüljön por a kajába. Tény, hogy a szárazság a fesztiválokra is kihatással van, DE azért NA. Az eddig tapasztalataim alapján a növényzetet CSAK a zárásra sikerült teljesen meggyalázni, DE most már így is indultunk. Ahol eddig fű volt ott mindenhol csupasz föld és por van. Ahogy az emberek vonulnak akarva-akaratlanul, DE felverik azt. Hiába öntözik, hiába csinálnak bármit a kajálda soron szinte porfelhőbe eszek és minden falat serceg a fogaim alatt. HA a kiszolgálás előtt nem volt tele, akkor azalatt a 10 perc alatt megy tele, amíg megeszem. Tudom, hogy nem ez a világ első számú problémája, ezért is térek a folyadékbevitelre ;)”

Sátor + port > szauna > laza délutáni szex > Sandman projekt – Kriszti (19)

„Évek óta sátrazunk az ismerősökkel fesztiválszezonban, DE most tapasztaltam az először, hogy fullon van a sátor porral. Hiába zárom, hiába takarítom valahogy mindig egyre több van. Alapvetően nem is zavarna, ha a sátrunk nem változna a reggeli órákban szaunává (hiába van árnyékban). Izzadunk mint a ló, aztán az összes por ránk tapad, így létezni is nehéz, nemhogy egy jót szeretkezni. Bármilyen pózba vágjuk magunkat felkeveredik a port és mindenhova is beszáll. Mire nagy nehezen végre sikerül megtalálni az ideális feltételek már úgy nézünk ki, mint egy homokember. Érdekes tapasztalat, DE azért jobban szeretjük, hogy ha nem érdes a két érintkező felület 😀 Ezért is keresgélünk valamilyen alternatívát a barátommal, mert naponta egyszer-egyszer kibírjuk, DE jó lenne ezt tisztán élvezni. A zuhanyszó jó alternatíva, mert ott folyamatos a tisztaság, viszont nehéz megoldani, hogy ne legyen közönség. Gondolkoztunk a toitoi-on is, DE az minden szempontból kuka. Szabadtéren meg nehéz megtalálni az ideális helyet, ahol nem gyötör a por és a kíváncsiskodó szemek is távol maradnak.”

Porvihar és a söröm – Ádám (29)

Hepciás vagyok a sörömre. Nem szeretem, ha meleg, ha túl habos, ha szénsavmentes, ha alkoholmenes, ha ízesített és ha poros. Két megoldásom van: húzóra vagy takargatom. Előbbitől gyorsan kidőlnék ilyen melegben, utóbbi meg a fesztivál élményt rontja. Dobozos lenne az ideális megoldás, DE valahogy a csapoltat jobban szeretem. Jövőre biztos kitalálok valami, mert nem lehet ellazulni és a sörre is egyszerre figyelni. Arra gondoltam, hogy valami olyan cuccra lenne szükség, mint a gyorséttermeknél – ott az acél, hogy ne folyjon ki, itt az lenne, hogy ne jusson be por … találkozunk a következő startup versenyen ;)”

Szabadság szeretem, DE ilyen porban biztos, hogy nem lesz előjáték – Gábor (24)

Higiénia  0 : 1000  Por – Eszti (33)

Még a lezárt koton is poros volt – Gáspár (23)

A Fesztiválnapló egy fiktív sorozat, amely megtörtént eseményekből is merít ihletet. Ha van jobb sztoritok, akkor küldjétek el nekünk és hozzádobjuk a listához.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Fesztiválnapló: 1. rész – VIP jegy és ellátás INGYEN?!

Fesztiválnapló: 1. rész – VIP jegy és ellátás INGYEN?!

Mi a legnagyobb közhely egy VIP jegy megszerzéséhez? Hát persze, hogy az, hogy egy fiatal, dekoratív csaj/fiú egy kevésbé szimpatikus, de jól szituált úriember/hölgy támogatását élvezi (nem csak) szexuális jellegű ellenszolgáltatás ellenében. Van más megoldás is...

Fesztiválnapló: 0. rész – alapok

Fesztiválnapló: 0. rész – alapok

Az idei nyár is a fesztiválokról, a bulizásról, csajozásról/pasizásról és emlékezetes szexuális élményekről szólt a legtöbb partiállatnak. Neked hogy telt? Fesztiválnapló: 1. rész - VIP jegy és ellátás INGYEN?! Fesztiválnapló: 2. rész - Minden lyukam is megtelt...