Kotonfutár

GYIK

Az a személy a kotonfutár, aki a barátai számára a legváratlanabb pillanatokban is képes viszonylag rövid időn belül kotonnal szolgálni.

Az ideális kotonfutár jellemzői:

  1. mindig van nála koton
  2. lehetőleg nem egy darab
  3. ha mégis csak 1 van nála, azt is beáldozza, mert a saját boldogságánál fontosabb a baráté (ez a szabály csak a legjobb és éppen rászoruló barátokra alkalmazható)
  4. rendelkezik jogosítvánnyal és gépjármável, hogy a nagyobb távolságokat is gyorsan le tudja küzdeni
  5. lojális
  6. titoktartó

FONTOS! A kotonfutár bizalmi ember, ezért mint az orvosok és az ügyvédek nem adhat ki bizalmas információt, semmilyen esetben sem!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Raptorozás

Raptorozás

A raptorozást még az Egy szingli férfi Győrben tanulta az unokatestvérétől. Annyira megtetszett neki, hogy a Nagyfaluba is magával hozta a figurát. A raptorozás mondhatni, hogy egy extrém ismerkedős metódus Ugye láttad már a Jurassic Park című epikus film sorozatot?...

Hogy mik vannak ???? MGTOW

Hogy mik vannak ???? MGTOW

MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak. A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát...