Friend zone – barát zóna – „te vagy a legfontosabb számomra, de sose jövünk össze”

GYIK

A fogalom sokak számára lehet ismerős, de akik nem ismerik azok majd meg fogják. Az Egy szingli férfi is több friend zone / barát barátnő kapcsolatot fenntart. A mondás, hogy nincs barátság férfi és nő között alapvetően igaz, de a friend zone a szürke terület. Azoknak sincs igazuk akik szerint nő és férfi között csak szexuális kapcsolat lehet és azoknak sincs, akik azt hangoztatják, hogy aki egyszer friend zone-ba került onnan sose szabadul.

A bevezető inkább arról szólt, hogy mindenki szexuális alapokra helyezi a nő és a férfi kapcsolatát.

Az alapfelállás ahol 1 nő és 1 férfi van ez tényleg igaz is lenne, mert:

  • az ösztönök
  • a kíváncsiság
  • az emberi természet
  • Ádám és Éva – jobb példa nem is kell.

DE a mai társadalomban rengeteg nő és férfi van, változik a képlet, változnia kell a szemléletnek is. Kéne. Idővel több változás is történt, de egy örök igazság van: „mindenkit megbaszunk, a nőket kétszer”. A történelem során az ember semmit nem veszített el a paradicsomi kitiltás után.

Minden kipróbál és ki is fog próbálni, mert ilyen a természetünk:

  • Anál szex – sokáig tabu volt, mert az csak kijárat
  • Nő-nővel vagy férfi-férfival, akár többen is, csoportosan
  • Ki volt az első, aki rábukott a tehén tőgyére, hogy tejed adjon?

Az Egy szakállas férfi kicsit eltért a témától, de csak részben. A frined zone egy biztonsági mentés, végső tartalék. Mindkét nem előszeretettel használja, tipikus filmes klisé, ráadásul hatalmas láncokat alkot, mert aki egyszer bekerült a friend zone-be ő maga is dönthet úgy, hogy egy nem 100%-os párt eltesz az ínségesebb időkre.

Tehát mit mond az Egy szakállas férfi:

  • az emberek kíváncsiak, ezért mindent kipróbálnak
  • az emberek frined zone-ba teszik egymást, hosszú láncolatokba

Rossz dolog a friend zone? Igen. Nem.

Attól függ, hogy a fasz WC ajtó melyik oldalán áll az ember. Rossz, ha ő teszik bele, de mivel ő is betesz valakit, ezért neki se olyan rossz. DE ne ezzel az Egy szakállas férfi nem akar ilyen extrém helyzettel szembenézni, inkább leegyszerűsíti a saját világnézetére.

A frined zone jó: muffmágnes

Jó, mert addig is női társaságban van, ameddig nincs párja. A többi nő már ezt is észreveszi és elkezdődik a méregetés: kivel van, miért van vele, nem illenek össze – pont, mint amikor kapcsolatban van (ez egy későbbi poszt). Tehát a friend zone csaj úgymond egy muffmágnes, vagy szárnysegéd – igaz közvetve és lehet nem is tud róla – de nagy segítség a csajozásban.

A frined zone jó: személyi tanácsadó és coach

Ki tud többet a nőkről, mint egy nő? Olyan hasznos információk tudója egy nő, mint például: ki kivel kavar, ki kivel van fasírtban, kinek mit kell mondani, kivel hogyan kell viselkedni stb. A lista végtelen. Akár még gyakorolni is lehet az egyes szituációkat, mert egy nő bármikor tudja hozni a formát: lekoptatós, bunkó, picsás … hiába hiszik azt a nők, hogy nem ilyenek, nem olyanok, de minden nőből elő lehet hozni bármilyen „szörnyeteget”.

Tehát a friendzone alapvetően rossz, mert sose szerzi meg a lányt, ha mégis akkor belegebed – de akkor már megérdemli. Alá és fölérendeltségi viszony miatt állandó rendelkezésre állás, bármikor, bármilyen feladatra. DE ha túl tud nézni az Egy szakállas férfi az árnyoldalakon, akkor mindig meglátja az előnyöket. Bele lehet keverni a karmát is, mert ahol ad ott majd el is vesz, ahol elvesz ott ad is.

Végszónak annyit, hogy aki nem tud csajozni legalább találjon egy friendzone-t, mert már azzal is sokkal jobb képet mutat, ha egy kicsit alárendelt, mintha levegőnek néznék.

Frined zone mémek

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Raptorozás

Raptorozás

A raptorozást még az Egy szingli férfi Győrben tanulta az unokatestvérétől. Annyira megtetszett neki, hogy a Nagyfaluba is magával hozta a figurát. A raptorozás mondhatni, hogy egy extrém ismerkedős metódus Ugye láttad már a Jurassic Park című epikus film sorozatot?...

Hogy mik vannak ???? MGTOW

Hogy mik vannak ???? MGTOW

MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak. A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát...

Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

A bagoly, most nem az erdei állatként került említésre, hanem a szexmentes hónapok számát jelző elég gáz fogalomként. A mai világban minden egyes tevékenységre van valamilyen szlengben használt kifejezés, amellyel akár még a szar szituációkat is ki lehet fejezni úgy,...