Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

GYIK

A bagoly, most nem az erdei állatként került említésre, hanem a szexmentes hónapok számát jelző elég gáz fogalomként.

A mai világban minden egyes tevékenységre van valamilyen szlengben használt kifejezés, amellyel akár még a szar szituációkat is ki lehet fejezni úgy, hogy az ne legyen annyira gáz, mint amilyen.

A bagoly a szexmentes hónapok számát jelöli és ezzel úgy lehet kifejezni a bánatunkat, hogy közben akár egy óvodában is beszélhetünk, a gyerekek semmit sem fognak érteni belőle – persze egyszer majd felnőnek és megtudják, hogy milyen szar baglyot gyűjteni.

Ha párkapcsolatban élsz és baglyokat gyűjtesz, akkor igazi balfasz vagyhogy lehetsz kapcsolatban, ha akár egy hétig is nem szeretkeztek (jobb esetben naponta többször – mondjuk ez függ, hogy milyen a két fél viszonya a szexhez). A lényeg, hogy inkább azok szokták számolni, akiknek nincs komoly kapcsolatuk lásd az Egy szingli férfit is. Aki most boldog, mert egy 3 baglyos széria szakadt meg februárban és további bagolyírtások vannak ütemezve.

Tehát mi a tanulság: ne gyűjtsd a baglyokat, mert amennyi baglyod van, kb annyira vagy szexuálisan kiéheztetve és ez a mindennapokban is meglátszik. Főleg akkor gáz, ha hosszú kapcsolat után, kezdesz gyűjteni, pedig előtte naponta tehetted a faszod punciba.

Ha elég tökös vagy puncis vagy akkor írd meg kommentbe, hogy mennyi volt a maximális bagolymennyiséged. Az kutyát se érdekel, hogy mennyi idő telt el a szüzességed elvesztéséig.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Raptorozás

Raptorozás

A raptorozást még az Egy szingli férfi Győrben tanulta az unokatestvérétől. Annyira megtetszett neki, hogy a Nagyfaluba is magával hozta a figurát. A raptorozás mondhatni, hogy egy extrém ismerkedős metódus Ugye láttad már a Jurassic Park című epikus film sorozatot?...

Hogy mik vannak ???? MGTOW

Hogy mik vannak ???? MGTOW

MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak. A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát...