Raptorozás

A raptorozást még az Egy szingli férfi Győrben tanulta az unokatestvérétől. Annyira megtetszett neki, hogy a Nagyfaluba is magával hozta a figurát.

A raptorozás mondhatni, hogy egy extrém ismerkedős metódus

Ugye láttad már a Jurassic Park című epikus film sorozatot? Ha nem, akkor gyorsan pótold a hiányosságot, mert ezek a filmek kötelezően nézendő kategóriába tartoznak. A lényeg, hogy a kiemelt képen látható dinoszaurusz, azaz egy velociraptor utánzásával garantáltan sikeresen lehet megnevettetni bárkit.

Miért is működhet ez a technika?

Az előző mondat végén olvasható a lényeg: sikeresen lehet megnevettetni bárkit. A nevetés oldja a görcsös szituációkat lásd. ismerkedés első fázisa, amikor odamegy a fiú vagy lány a kiszemelthez és a gyomra görcsben áll.

Miért is nevettet meg a raptorozás?

A kép alapján nem biztos, hogy jól látható, DE a raptorok ilyen madárszerű lények, így egy kicsit előredőlve járnak, közben karjaikat mellkasig emelve tartják. Ez a mozgás raptoroknál nem nevettet meg senkit, de képzelj el egy így közlekedő embert. Kb úgy néz ki, mintha valaki egy csirkét utánozna, annyi különbséggel, hogy ez a “csirke” egy kibaszott vadász.

Látod már magad előtt miért is nevetséges ez a látvány? 

Azt érdemes nézni, ahogy lejön a lépcsőn (már itt is hallható a jellegzetes hangjuk).

Természetesen ez még nem minden, mert a raptroknak jellegzetes hangjuk is van. A következő videóban ez hallható:

Ebben a videóban hallható a speciális raptor hang.

Mit érdemes még tudni a raptorokról?

  • húsevők
  • csapatban vadásznak
  • csalit állítanak
  • gondolkodnak
  • kegyetlen gyilkológépek
  • szórakozásból is ölnek

Hogyan áll össze a Raptorozás technikája?

Nem kell mást tenni, mint felvenni a raptor jellegzetes beállását és hozzá gyakorolni a raptorhangot.

A következő két példa, követendő:

  1. Raptorozás a buszmegállóban: buliba tartó, de már alapozást sikeresen teljesítő társaság egyik tagja meglát a buszmegállóban egy lányt, aki az utolsó buszra vár. Hirtelen ötlettől vezérelve felveszi a raptor mozgást és hangos raptor üvöltésekkel elkezdi körbefutni a lányt. Elsőre a lány megszeppen, szóhoz sem jut. Viszont a 3 kör után hatalmas röhögésben tört ki (sikeresen teljesítve a kellemetlen helyzet feloldása). Mivel nem volt komoly ismerkedési szándék, így a 4. kört már nem fejezte be, mert gyors léptekkel elszelet. Mi a tanulság? A Raptorozás működik, DE nem szabad szó nélkül továbbfutni.
  2. Raptorozás az aluljáróban (csoportos terápia): két jó barát a forgalmas győri aluljáró egyik felén raptroba vágja magát. Az első befut a tömegben (fullos raptor mozgással), majd megáll és felágaskodik, hogy hívja a társát. A társ azonnal követi, amikor beéri közösen hallatják a raptor támadóhangot és a tömegen áttörve egészen a következő feljáróig tartják is a formációt. A tömeg ledöbbenve azt se tudja, hogy mi volt ez. Mire észbe kapnak már röhögnek. Ezt biztos senki sem felejtette el.

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Biztos neked is van véleményed, akkor itt az ideje, hogy megoszd az olvasókkal. Úgy írj, hogy előfordulhat, hogy ötletet adsz Az Egy szingli férfinak, aki ezt egy új poszttal hálálja meg, ahol rád fog hivatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..