Raptorozás

GYIK

A raptorozást még az Egy szingli férfi Győrben tanulta az unokatestvérétől. Annyira megtetszett neki, hogy a Nagyfaluba is magával hozta a figurát.

A raptorozás mondhatni, hogy egy extrém ismerkedős metódus

Ugye láttad már a Jurassic Park című epikus film sorozatot? Ha nem, akkor gyorsan pótold a hiányosságot, mert ezek a filmek kötelezően nézendő kategóriába tartoznak. A lényeg, hogy a kiemelt képen látható dinoszaurusz, azaz egy velociraptor utánzásával garantáltan sikeresen lehet megnevettetni bárkit.

Miért is működhet ez a technika?

Az előző mondat végén olvasható a lényeg: sikeresen lehet megnevettetni bárkit. A nevetés oldja a görcsös szituációkat lásd. ismerkedés első fázisa, amikor odamegy a fiú vagy lány a kiszemelthez és a gyomra görcsben áll.

Miért is nevettet meg a raptorozás?

A kép alapján nem biztos, hogy jól látható, DE a raptorok ilyen madárszerű lények, így egy kicsit előredőlve járnak, közben karjaikat mellkasig emelve tartják. Ez a mozgás raptoroknál nem nevettet meg senkit, de képzelj el egy így közlekedő embert. Kb úgy néz ki, mintha valaki egy csirkét utánozna, annyi különbséggel, hogy ez a „csirke” egy kibaszott vadász.

Látod már magad előtt miért is nevetséges ez a látvány? 

Azt érdemes nézni, ahogy lejön a lépcsőn (már itt is hallható a jellegzetes hangjuk).

Természetesen ez még nem minden, mert a raptroknak jellegzetes hangjuk is van. A következő videóban ez hallható:

Ebben a videóban hallható a speciális raptor hang.

Mit érdemes még tudni a raptorokról?

  • húsevők
  • csapatban vadásznak
  • csalit állítanak
  • gondolkodnak
  • kegyetlen gyilkológépek
  • szórakozásból is ölnek

Hogyan áll össze a Raptorozás technikája?

Nem kell mást tenni, mint felvenni a raptor jellegzetes beállását és hozzá gyakorolni a raptorhangot.

A következő két példa, követendő:

  1. Raptorozás a buszmegállóban: buliba tartó, de már alapozást sikeresen teljesítő társaság egyik tagja meglát a buszmegállóban egy lányt, aki az utolsó buszra vár. Hirtelen ötlettől vezérelve felveszi a raptor mozgást és hangos raptor üvöltésekkel elkezdi körbefutni a lányt. Elsőre a lány megszeppen, szóhoz sem jut. Viszont a 3 kör után hatalmas röhögésben tört ki (sikeresen teljesítve a kellemetlen helyzet feloldása). Mivel nem volt komoly ismerkedési szándék, így a 4. kört már nem fejezte be, mert gyors léptekkel elszelet. Mi a tanulság? A Raptorozás működik, DE nem szabad szó nélkül továbbfutni.
  2. Raptorozás az aluljáróban (csoportos terápia): két jó barát a forgalmas győri aluljáró egyik felén raptroba vágja magát. Az első befut a tömegben  (fullos raptor mozgással), majd megáll és felágaskodik, hogy hívja a társát. A társ azonnal követi, amikor beéri közösen hallatják a raptor támadóhangot és a tömegen áttörve egészen a következő feljáróig tartják is a formációt. A tömeg ledöbbenve azt se tudja, hogy mi volt ez. Mire észbe kapnak már röhögnek. Ezt biztos senki sem felejtette el.

 

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Hogy mik vannak ???? MGTOW

Hogy mik vannak ???? MGTOW

MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak. A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát...

Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

Neked hány baglyod van? Mennyi? Az gáz.

A bagoly, most nem az erdei állatként került említésre, hanem a szexmentes hónapok számát jelző elég gáz fogalomként. A mai világban minden egyes tevékenységre van valamilyen szlengben használt kifejezés, amellyel akár még a szar szituációkat is ki lehet fejezni úgy,...