Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo

Vendég posztok

Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne, akkor nyomjad a hozzászólást. Ha valamit aktualizálni kellene, akkor is. Nem mai darab a kicsike.

1. rész: Badoo – Alapok

Előkészületek

 • Regisztrálj be, facebook, telefonos validálást csináld meg
 • Legyen tűrhető profilképed, mellette 5 másik tűrhető kép, amik azt mutatják, hogy mosolyogsz, társasági életet élsz, mennek majd az érdeklődési körödhöz, és a leíráshoz rólad hogy meggyőzőbb legyél.
 • Add meg a munkahelyed (h lássák a ribancok, hogy van pénzed) külön laksz muteréktól.
 • A leírásban add meg, hogy pörgős vagy, írd bele, hogy sportolsz (még ha nem isàolyan sportot válassz akkor, ami nem feltétlen látszik meg izomzatban, de vagány: squash, wakeboard stb. àlássák h pörögsz). Add meg ugyanitt, hogy vicces vagy..érdemes ezt úgy megadni, hogy negatívként állítod be: akkor írj rám, ha bírod a vicces embereket, poénok áradatát. V úgy, hogy ne írj rám, ha nem bírod a vicces embereket. Szűkítsd még 1-2 faktorral: ne írj rám, hogyha nem bírod a kutyákat (pl…mindenki bírja a kutyákat). Tudom, h gáz, de ezt kajálják.
 • A pontokba szedett érdeklődésnél ezeket mind írd be szépen, hogy összhangban legyen a profil. Írd be a kedvenc sorozataidat, zenéket, előadókat, amiket hallgatsz. Nem kell, hogy hallgasd őket, csak legyen jó sok. Majd utána lehet sakkozni, hogy ki is volt 😀 Én pl Droplexet életbe nem hallgattam, de beírtam és az volt közös pont a 10-es alannyal. Utána kerestem és könnyebben ment a komm. De arra figyelj, hogyha úgy indítassz egy beszélgetést, hogy közös pont a nem ismert előadó, akkor keress utána, hogy mikor volt, lesz fellépése és hol. Majd állítsd be, hogy te ott voltál az előzőn.

Arra figyelj, hogy az érdekődési pontoknál legyen benne a

 • 2 pasi meg egy kicsi
 • Agymenők
 • Family guy
 • Walking dead
 • American horror story
 • Így jártam anyátokkal

Megjegyzés: ezeket szeretik nagyon.

Az jó kérdés, hogy érdemes-e megadni, hogy randizni akarsz (szerintem igen)

A nők 80% azt gondolja, hogy csak dugni akarsz, amikor ráírsz, ebben a hitben építsd fel a profilod: lássa, hogy jófej, megbízható, pörgős, hiteles vagy, akinek sütnivalója is van.

Nyelveket is érdemes megadni, hogy növeld a hitelességed.

2. rész: – Ha kész a még nem optimalizált profilod

Amennyiben elkészült a profilod, akkor jön a marketinghez a költés

Vegyél 3 hónapra szupererőt.

Miért?

Mert nem túl drága és csak annak a segítségével tudod nyomonkövetni, hogy ki érdeklődik irántad, úgy tudod a marketinget intézni, amit alább írokà

Ha megvetted a szupererőt, akkor pörgess végig 2-3 percig egy randik játékot, majd menj a látogatók fülre és 520 Ft-ért pörgess egyet a látogatottságodon.

Ennek segítségével ideiglenesen fel fog szökni a pontszámod (ami meghatározza, hogyha valaki Bp közelében keresgél, milyen valószínűséggel pörget ki téged a randik játékban). Utána elkezdenek jönni a női és férfi látogatók, amit a szupererőnek köszönhetően láthatsz. A látogatók száma (xy megnézte a profilodat) azt jelzi, hogy milyen jó a profilképed, illetve a többi kép, amit felraktál (de főleg a profilkép). Ha nem kapsz elég látogatót (3-4 percenként legalább 1-et), akkor új profilképet kell csinálni. Mosolygósat, vagányat.

Legyél népszerű

A következő kontroll pont az, hogy hányan likeolnak a látogatók közül: ez jelzi azt, hogy mennyire jó maga a profilod szövegezése, (valamint a többi képed) mennyire optimális az érdeklődési köröd a másik szempontjából. Ha kevésnek találod a likeolót (ami napi3-10 között már jó), akkor át kell dolgozni, bővíteni. Közben a randik játékot naponta többször 2-3 percre játsszad, mert még ha alacsony a népszerűségi indexed, akkor is jelenthet matchet, mivel nagyon sok embernek van szuperereje és látják, ha likeolod őket. Ha ilyen van, akkor kis késéssel matchet kapsz. Vigyázz arra, hogy a randik játék alatt lehetőleg csak olyan nőket likeolj, akik nagyon megfelelőek neked, mivel az általad likeoltak közül vesz random ki embereket a program, megnézi, hogy mennyi szavazott rád vissza (főleg) …persze nem csak onnan képezi a statot, de nagyobb súllyal mérlegelődik. Ha sok (nem túl jó nőre szavazol) és belőlük is mintát vesz, őkmeg nem likeolnak vissza, akkor csökkenni fog a népszerűségi indexed, mindezt úgy, hogy valójában nem is biztos, hogy akarsz valamit a nőtőlàhátrébb kerülsz a találati listán.

Nézd a népszerűségedet. Ha minden jól megy, akkor lassan elkezd növekedni. Ha nem kezdene, akkor időnként vegyél 100 kreditet (520 Ft) és optimalizálj. Próbáld a nőkkel történő beszélgetésekből leszűrni, hogy mit kajolnak, mi nem tetszik nekik a profilodban.

3. rész: A végén el kell jutnod oda, hogy lesz x számú csaj, akikkel egyezésed van és most mi a túró legyen?

Amint egyezésed van, megnézed hogy hogy néz ki. Ha jóféle, akkor visszalikeolod és egyből nézed az egyezési pontokat az érdeklődésben. Ha nincs ilyen, akkor kiválasztasz egyet, ami viszonylag up to date (azaz ha szereti a sum41-et és az éhezők viadalát, akkor inkább az utóbbival kapcsolatban írj, mert az inkább a fejében van, sőt már lehet, hogy nem is hallgatja a sum 41-et. ennek esélye azzal növekszik, minél régebben regisztrált. Ezt abból látod, hogy népszerűségénél minél magasabb a szám).

Köszönsz úgy, hogy Keresztnevén v becenevén szólítod, Pl: Szia Réka, Xy vagyok. Utána egyből egy kérdés az egyezési ponttal kapcsolatban lehetőleg emócionálisan: „Úúú te is csíped a xy-t? Voltál a december 10-ei koncertjükön?” stb stb. Kérdezz sokat, tereld a témát a szexre viccekkel. Innentől kezdve reakciófüggő. Még én is dolgozom rajta, hogy hogyan optimalizáljam ezt a részt. Attól is nagyban függ, hogy csak dugni akar v komolyat is. Azt valahogy ki kell puhatolni, de általában nem csak dugni akarnak.

Jó szórakozást és tesztelést!

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

 1. 2017 legolvasottabb bejegyzései - Szexegyedül.hu - Egy szingli férfi naplója - […] Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?

Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?

Az Egy szingli férfi az egyik alkoholfogyasztást sem mellőző eseményen hallotta a címben szereplő kijelentést: "Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?" Nagyon sokféle megközelítésből lehet értelmezni a következő bekezdésekben az Egy szingli férfi gondolatait...

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 2. rész

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 2. rész

Elég nagy buziság volt az Egy szingli férfitól, hogy ezt az izgalmas sztorit két részre szedte, de úgy érezte, hogy ennek így kellett lenni. És lőn 2. rész ... Buli hegyek Eljött a hétvége, felmentem a haverokhoz Bp-re. Az első nap egy laza chillezős teraszon...

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 1. rész

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 1. rész

A következő történetet még a nyáron kapta az Egy szingli férfi, de ahogy a saját történeteit, úgy ezt sem osztotta meg, pedig ezt érdemes lett volna. Ahogy a mondás is tartja: ami késik az nem múlik. Előljáróban annyit, hogy az Egy szingli férfi egy fél napig nem...