True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 1. rész

Vendég posztok

A következő történetet még a nyáron kapta az Egy szingli férfi, de ahogy a saját történeteit, úgy ezt sem osztotta meg, pedig ezt érdemes lett volna. Ahogy a mondás is tartja: ami késik az nem múlik. Előljáróban annyit, hogy az Egy szingli férfi egy fél napig nem tudta visszatenni az állát, hogy ilyen megtörténhet. A sztori lezárása miatt viszont egy feketepontot kiosztott a történet írójának és átélőjének. Based on a true story … muhahahaaahaha…

A kezdetek

Manapság nem számít extrának, ha egy „kapcsolat” egy ismerkedős appon keresztül startol. Velem sem volt ezúttal másképpen. A story úgy indult, hogy ezzel a lánnyal már korábban (2 éve) próbálkoztam, de akkor nem tehettem rá túlzottan nagy benyomást. Nem találkoztunk személyesen. Egy alteros buliban láttam egyszer, de nem mentem oda hozzá, magamban való hasonlót gondoltam akkor, hogy: „Á, tudom ki ő, de egyszer már így is skippelt!”. Aztán kb. egy hónapja valami hihetetlen véletlen folytán ismét egy másik ismerkedős appon egymásba botlottunk.

Indul a mandula

Eleinte nem láttam sok potenciált benne. De, ahogy kezdett kibontakozni a témázgatás, egyre inkább feltűnt, hogy: „Hm, érdekes, egy zakkant csaj, talán passzolhat hozzám”. Akkor még nem terveztem, csak egyengettem a dolgokat a normális medrükben. Vette a kissé beteges és gyakran perverz, helyenként bunkó poénjaimat. Sőt nevetett rajtuk és tovább görgette a beszélgetés fonalát. Rövid időn belül úgy éreztem, hogy ebből a projektből, akár többet is ki lehetne hozni. A személyes találkozót nagyon az elején erőltettem. Szerencsére a csaj sem volt szívbajos.

Ismerkedés

Aznap, mikor megismertem éppen születésnapját ünnepelte – a kapcsolat lefolyása szempontjából érdekes csak – egy szerdai nap volt. Igazából nem hívott meg, de haverokkal mi is gyakran járunk arra a helyre, gondoltam, hogy: „Ha úgyis ott vagyunk, akkor két legyet egy csapásra”. Ez nagyjából annyit jelentett, hogy egy ideig próbáltam tudomást sem szerezni róla, elvolt a barátnőivel. Nekem kellett néhány kör szesz, míg bátorságot gyűjtöttem és az alkoholból egy kis hangulatot konvertáltam. Igazából nem is akartam tőle annyira komolyan semmit.

Egyik haverom hívta őket oda a csocsóasztalhoz. Játszottunk. Dumáltunk. Pörögtek az események. Megkínált a tortájából, amit a barátnője sütött. chiamagos full minden mentes torta volt. Ezt aztán minden Isten báránya nyugodtan ehette volna. SZÉP kártyával szeltem magamnak egy szeletet. Kés híján nem sok választásom volt. Meglepődésemre, egészen fullos volt a cucc. Igaz, hiányoltam belőle a cukrot, de így is tűrhető volt. Teltek az órák. A haverok elkísértek a szórakozóhelyre, de míg a lánnyal voltam elfoglalva, ők leléptek. Még egészen sokáig csapattam a lánybandával. 2 fele léptem. 35 perc gyalogtúra hazáig. Aludtam pár órát és melóba mentem.

Gyors kibontakozás

Pénteken randi, séta, fagyizás, sok duma. Egészen jól egymásra hangolódtunk. Este pedig mondtam neki, hogy bulizzunk együtt. Belement szó nélkül. Vettünk némi alkoholt magunkhoz az egyik éjjel-nappaliban. Kerestünk egy üres padot az egyik parkban, ahol nyugodtan el tudtunk lenni. Elmondta, hogy kiskorában komoly műtétje volt. A nagyijával él és nem akarja magára hagyni, meg jól ki is jönnek egymással. A nagyijáról olyan storykat nyomott be, hogy egy átlagos ember, akibe szorult egy minimális humorérzék is sikítva ordított volna a nevetéstől, addig, míg levegő van a tüdejében. Hatalmas formának tűnt.

A buliból nem lett sok, csak órák hosszán át csókolóztunk. Azért lenéztünk a szórakozóhelyre is, de egy 15-20 perc topogás után mérlegeltük a helyzetet és hazafele indultunk. Nem hagyta magát hazakísérni. A búcsúzás olyan 30-40 percig tartott, addig, a szánkon át elég közeli kapcsolatban voltunk megfigyelhetőek.

Talán 7 vagy 8 nap telt a megismerkedésünk után és már hazahoztam magammal a csajszit. Nem lett volna kötelező ennyire hamar iderángatnom. De nem sokat ellenkezett. Már nem voltunk messze, hogy eggyel magasabb szintre emeljük a kapcsolatunkat. A melltartó is rajtamaradt. Viszont neki melóznia kellett menni, és egy varázscsapásra leállt az egész varázslat.

Voltam vele, állatkertben, túráztunk a közelben. Jó volt a társaságában lenni. Látszott rajta, hogy ő is legalább annyira jól érzi magát, mint én. Olyan nagyon idillinek tűnt minden. Bár voltak gyanús jelek, amiket mesélt nem tudtam összerakni a családjával meg az életével kapcsolatosan. Megnyugtattam magam, hogy: „Most miért is parázok rá a dologra!? Hiszen ennyire még egyik kapcsolatom sem volt rendben.”.  Ezzel nyugtattam magam. Egy hét telt el közben.

Másodjára sem volt semmi túlzottan erotikus dolog, csókcsata, kicsi simogatás, szóval max egy lájti petting szint. A melltartó rajtamaradt. Itt aludt. Reggel melóba menet útközben kiraktam a buszmegállóba, hogy ne kelljen annyit kutyagolnia.

A harmadik alkalommal mikor itt volt – talán két hete ismertem csak – valahogy nem történt meg az áttörés és nem sikerült szexelni. Mondanom se kell, a melltartó rajta maradt. Nem értettem mi volt az akadálya. De rossz érzés volt bennem utána, mikor szinte teljesen szótlanul hazament. Aznap este szerintem mindketten kielégületlenül feküdtünk le a saját ágyunkba aludni. Mielőtt lelépett még előtte beszéltem vele, hogy a hétvégén én megyek Budapestre bulizni. mondta, hogy nem para a téma, mert úgyis melózik. Vasárnap majd ünneplejünk, mert az utolsó napja lesz az akkori munkahelyén. Mondtam oké, ez alap.

Folytatás következik … Türelem …

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?

Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?

Az Egy szingli férfi az egyik alkoholfogyasztást sem mellőző eseményen hallotta a címben szereplő kijelentést: "Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?" Nagyon sokféle megközelítésből lehet értelmezni a következő bekezdésekben az Egy szingli férfi gondolatait...

Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo

Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo

Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne, akkor nyomjad a hozzászólást. Ha valamit aktualizálni kellene, akkor is. Nem mai darab a kicsike. 1. rész: Badoo – Alapok Előkészületek Regisztrálj be, facebook, telefonos...

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 2. rész

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 2. rész

Elég nagy buziság volt az Egy szingli férfitól, hogy ezt az izgalmas sztorit két részre szedte, de úgy érezte, hogy ennek így kellett lenni. És lőn 2. rész ... Buli hegyek Eljött a hétvége, felmentem a haverokhoz Bp-re. Az első nap egy laza chillezős teraszon...