Baráti félelem

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi már azt sem tudja, hogy mikor írt utoljára. Talán ez azért is lehet, mert annyi bagoly gyűlt össze, hogy már kiállíthatna belőlük egy focicsapatot és még egy cserére is futná. Tehát ahogy a blog, úgy az Egy szingli férfi magánélete is megállt, lelassult és más vizekre evezett.

Fura, de a blogot viszonylag sokan olvassák: barátok, családtagok, ismerősök, távoli ismerősök, ismeretlenek, munkatársak, volt munkatársak, idegenek (E.T). Nem sokan, de olvassák.

Valahogy az egyik a startupper munkatárs is feltévedt az oldalra és majdnem szívrohamot kapott, hogy mi van leírva – kézimunka, barátnőmentesség. Egyből dráma fokozatban kapcsolat, mert nem lehet, hogy az Egy szingli férfi azon felül, hogy szingli még a napi numera sem illeti meg.

Az Egy szingli férfinek jól esett az aggódás és szolidan visszautasította a felajánlott lehetőséget, mert nem azért nem űzi ezt a csodálatos sportot, mert nem lenne kivel, hanem azért nem akivel lehetne azzal nem akarja vagy csak egy-egy alkalommal teljesen felesleges lenne.

Meglepő, de hasonló kérdést intéztek az Egy szakállas férfihez pár nappal később: „TE miért vagy szingli?” vagy lehet így hangzott: „Neked miért nincs barátnőd?” A kérdésből érezhető volt a meglepődöttség. Ezért az Egy szakállas férfi egyenes válasszal szerelte le a kérdezőt: „Azért nincs, mert nem talált még olyan nőt, aki elviselné és ez viszont is igaz. Aki meg az Egy szingli férfinak bejön, az nem viszonozza ezt az érdeklődést és ez igaz visszafele is.”

Tehát az Egy szingli férfi továbbra is szingli, de nem magányos.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...