Baráti félelem

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi már azt sem tudja, hogy mikor írt utoljára. Talán ez azért is lehet, mert annyi bagoly gyűlt össze, hogy már kiállíthatna belőlük egy focicsapatot és még egy cserére is futná. Tehát ahogy a blog, úgy az Egy szingli férfi magánélete is megállt, lelassult és más vizekre evezett.

Fura, de a blogot viszonylag sokan olvassák: barátok, családtagok, ismerősök, távoli ismerősök, ismeretlenek, munkatársak, volt munkatársak, idegenek (E.T). Nem sokan, de olvassák.

Valahogy az egyik a startupper munkatárs is feltévedt az oldalra és majdnem szívrohamot kapott, hogy mi van leírva – kézimunka, barátnőmentesség. Egyből dráma fokozatban kapcsolat, mert nem lehet, hogy az Egy szingli férfi azon felül, hogy szingli még a napi numera sem illeti meg.

Az Egy szingli férfinek jól esett az aggódás és szolidan visszautasította a felajánlott lehetőséget, mert nem azért nem űzi ezt a csodálatos sportot, mert nem lenne kivel, hanem azért nem akivel lehetne azzal nem akarja vagy csak egy-egy alkalommal teljesen felesleges lenne.

Meglepő, de hasonló kérdést intéztek az Egy szakállas férfihez pár nappal később: „TE miért vagy szingli?” vagy lehet így hangzott: „Neked miért nincs barátnőd?” A kérdésből érezhető volt a meglepődöttség. Ezért az Egy szakállas férfi egyenes válasszal szerelte le a kérdezőt: „Azért nincs, mert nem talált még olyan nőt, aki elviselné és ez viszont is igaz. Aki meg az Egy szingli férfinak bejön, az nem viszonozza ezt az érdeklődést és ez igaz visszafele is.”

Tehát az Egy szingli férfi továbbra is szingli, de nem magányos.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben  – BLOG: 1. NAP

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben – BLOG: 1. NAP

A 2022-es év is szingliként érte az Egy szingli férfit, aki ezért eldöntötte, hogy visszaül a nyeregben és a sok negatív tapasztalatnak bedobja a kolbászát a közösbe. Kivetette a hálót = telepítette a hents appokat: Tinder, Badoo, Bumbl, FB társkereső, IRL.  Az Egy...

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Az Egy szingli férfi már szinte azt se tudja, hogy mióta érdekelt a szingliség témakörében (4 év 2 hónap 14 nap 6 óra 13 mp és 202 ezred másodperc). Áááá, egyáltalán nem okoz neki gondot, vagy mégis? A karantén előtt is minimális (mihez/kihez képest) volt a személyes...

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017-ben is sok bejegyzés jelent meg  blogban. Ezek közül szedte össze az Egy szingli férfi a tíz legolvasottabbat. Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne,...