Pá-pá „szexappok” – egy korszak átmeneti vége

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi megvált kis online segítőitől, mert folyton tévútra vagy egyből zsákutcába vitték. Pá-pá „szexappok”: Tinder, Badoo.

Az Egy szingli férfi már nem érezte jól magát a húsboltban, mert lehetett szép, átlagos vagy ronda a lány, akkor is valahogy mindig a kommunikációs analfabéták vagy a lelki szegények húzták jobbra az Egy szingli férfit, aki bármit, bárhogy és bármikor írt semmilyen reakcióra sem számíthatott.

A semmi ténylege semmi

A semmilyen tényleg semmilyent jelent, mert ezek a túldimenzionált, öntelt vagy éppen csak annyira sötét nőszemélyek még arra se voltak képesek, hogy két sort egymás mögé írjanak. Ha mégis, akkor meg annyira magasröptű beszélgetések voltak, amit még egy levelibéka is harakirivel tudta volna csak elviselni.

Az Egy szingli férfi nem mondja, hogy lehetetlen feladat, mert mindkét „szexapp” művelt már csodát az ismerősei között, DE azért meg kell hagyni, hogy amire képesek az appok azok egy-egy jó éjszaka – jobb esetben.

Kár, hogy nem címkézi a szexapp a képeket

Sajnos képről nem jön át, hogy ki melyik kategóriába tartozik: ismerkedek, barátot keresek, azokkal fekszek le, akik bejönnek, bárkivel lefekszek. Szűkítsük kettőre, hogy egyszerűbb legyen a képlet:

  • barátot keresek
  • kúrni akarok

Tehát 50-50% esélye volt az Egy szingli férfinak, hogy betaláljon. Tehát, ha azt írta, hogy baszni akar, akkor 2-ből egynek azért illett volna találni vagy éppen fordítva, 2-ből 1 randi ki is jöhetett volna. (persze, ha azzal számolunk, hogy aki már szóba állt az Egy szingli férfival, az nyitott volt annyira, hogy az általa képviselt kaszt szokásainak megfelelően a következő szintre akart lépni – ez a randit vagy baszást jelenti jelen esetben)

Harakiri 1.0

A sok kapufa miatt az Egy szingli férfi feladta, mert hiába volt egyezés, 10-ből 1 volt, aki válaszolt. Tehát 100-ból csak 10 ilyen volt. Ekkor jött a fifti-fifti: baszni akar vagy randizni? Bármilyen képletet húzott erre az Egy szingli férfi rájött, hogy a képletben egy hiba van, Ő saját maga. Így meghozta a levelibéka taktikát és harakirit elkövetve kilépett az online társkeresés útvesztőjéből.

Természetesen ez csak egy időszakos hóbort az Egy szingli férfinál, mert már a cikk írása közben is erősen bizsergett a tenyere, hogy most már tényleg ideje lenne visszatenni az appokat. (alig egy hét kellett ehhez … ccc .ccc .cc.c .ccc..)

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...