Megismered, jártok, kapcsolatban vagyok, együtt éltek, elveszed, gyereketek születik, boldogan éltek….

Egy szingli férfi naplója, Szingli tartalmak

Az Egy szingli férfi már sok mesét halott és még annál több hollywoodi ömlengős romantikus filmet látott (sok esetben önszántából, hiszen ezt a blogot is a mazochizmus élteti), DE még mindig nem talált olyan hasonlóan beteg gondolkodású embert (az Egy szingli férfi már nem teheti meg, hogy kizárja a lakosság felét), akivel legalább az első 3 pontot abszolválni tudja.

Az Egy szingli férfi inkább tartalmat gyárt ( =picsog ) minthogy megtalálja a megoldást a nem létező párkapcsolati problémájára ( sok tanácsot és kioktatást kap, hogy hogyan is kellene, viszont eddig egy olyan tanácsot sem kapott, ami legalább részsikerhez vezetett volna – azt, hogy globálisan működő tippet kapjon már régen elengedte)

Tehát, hogy is volt a címben?

Megismered, jártok, kapcsolatban vagyok, együtt éltek, elveszed, gyereketek születik, boldogan éltek…. Az Egy szingli férfi egyszerűen már annak is örülne, ha azok a lányok, akikkel megtalálja a közös hangot, ne lennének foglalózva vagy éppen nem gondolkoznak azon, hogy itt hagyják szeretett magyar hont.

Hol bukja el az Egy szingli férfi élete párját? Vagy éppenséggel hogyan köti magához örökre?

 1. Ismerkedés: online egyezés, beszélgetés, randi vonal működőképes lehetne, ha a beszélgetésnél nem halna el a kapcsolat. Vagy az Egy szingli férfi unja meg vontatott beszélgetést vagy egyszerűen az Egy szingli férfit törlik egy szó nélkül.Nem lehetetlen, DE közel olyan. Offline még ennél is rosszabb a helyzet, mert ott nincs meg a kölcsönös jobbrahúzás, amit a testbeszéddel lehetne helyettesíteni, de a két fél a legtöbb esetben a saját jelzéseivel sincs tisztában. Pl. a csaj a szakállba ragadt kajamaradékot nézi és azon mosolyodott el vagy kacéran jelzi, hogy oda kéne tolni a hordó testét az Egy szingli férfinak.DE ez megint csak a kisebb probléma. Ha már ott van az Egy szingli férfi, akkor lehet, hogy kiderül, hogy foglalózták a csajt, vagy ami még rosszabb, hogy ezzel a lánnyal alkotnának tökéletes párt, HA nem ez lenne az a nap, amikor a csaj minden jelöltet lepattint. Továbbá ha a cím utolsó pontját el akarod érni, akkor honnan a büdös pics*ból fogod tudni, hogy abból a pár milliárd emberből melyik lesz az igazi?
 2. Jártok: nagy nehézségek árán átestetek az első, második, harmadik találkozón, jobb esetben már az Egy szingli férfi megismerte a partnere testét is, hogy még véletlenül se a kémia álljon az örökkévalóságig tartó szerelem útjába. Aztán ideig-óráig működik a dolog. Telnek-múlnak a hónapok és azt veszi észre az Egy szingli férfi, hogy tovább kellene lépni.Mit tegyen?
  Csak előre szabad nézni és ki kell mondani, hogy most már nem két idegen találkozgat, hanem ez egy kapcsolat. Nagy különbség nincsen, DE az Egy szingli férfi számára fontosak a részletek. Kapcsolat <> Járás. Az előbbi két megfontolt ember közös megegyezése, míg az utóbbi egy meghatározás arra, hogy a két fél ismerkedik egymással. Nem idegenek, DE igazi kötelék még nem alakult ki.
 3. Együtt éltek: A kapcsolat olyan pontra ért, hogy már nagyobb ugrásra van szükség. Itt két út van egy drámai és egy elvárt. Elvárt, ha működik a kapcsolat. Mert ahogy a mondás is tartja: „megszoksz vagy megszöksz”. Más opció nincs a továbblépésre. Tehát az Egy szingli férfi szakítson és keressen más valakit vagy adjon egy esélyt annak, hogy ebből több is lehet. Persze ez így sarkított, DE azért a párkeresés nem űrfizika, nem szabad túlmisztifikálni. Ennél a két lehetőségnél azért árnyaltabb.Tehát a társadalmi normáknak megfelelő lépés, hogy összeköltöztök és vagy megfértek egymás mellett vagy nem. A lényeg, hogy így kiderül, hogy milyen is valójában a másik: sz*ros gatyák szétszórása, a WC ülőke állapota, a fürdőben található kencék számának exponenciális szaporodása, bodza vagy jaffa  szörp, húsimádó vagy vega és még sorolhatná az Egy szingli férfi. Tehát, ha minden klappol vagy csak annyi hiányzik, amennyit kompromisszumokkal á lehet hidalni, akkor BINGÓ. Vedd át a nyereményed és kérd meg a kezét vagy kéresd meg a kezedet.
 4. Elveszed: már x éve együtt vagytok, Y hónapja együtt éltek és még minden rendben. Akkor tedd össze a kezed és kérd meg a kezét, DE figyelj a népi hagyományra: „minden kapcsolatban 7 év után jön el a vízválasztó”. Ez nagyjából annyit jelent, hogy ha babonás vagy, akkor ebben az évben szakítotok vagy léptek a következő vágányra. Nettó hülyeség, mert az Egy szingli férfi megtanulta már, hogy nincs általános igazság, viszont az ilyen és ehhez hasonló babonák társadalmi nyomása képes elérni azt, hogy az emberek behódoljanak neki.Tehát, ha úgy érzed kérd meg a kezét vagy kéresd meg a kezed és 1 éven belül, ha nem jön közbe semmi vedd is el. Ne foglalózd le azért, hogy biztonságba érezd magad. Ha menni akar, akkor ez se fogja visszatartani. HA meg kitart melletted, akkor meg minek? 
 5. Gyereketek születik: a következő nagy lépés, hogy közös génállományt hoztok létre, lehetőleg minimum 2-t, hogy pótoljátok magatokat és meggátoljátok a magyarság fogyását (ezt még véletlenül se vedd komolyan)
 6. Boldogan éltek …:  házasság, gyerek, ház, kocsi, nyaralás, nyaraló, barátok és minden, ami jó … Kell ennél több, nem hinném, DE ezért meg is kell küzdeni. Semmi sincs ingyen ezt az Egy szingli férfi is tudja, DE mi van akkor, ha már az első lépésnél borul minden? 

Az Egy szingli férfi nem teszi (annyira) magasra a lécet:

 • legyenek önálló gondolatai
 • használja a fejétirányítson/döntsön is, DE legyen kompromisszum kész
 • legyen igényes
 • legyenek céljai
 • legyen egy kicsit bolond
 • élvezze az életet

Természetesen az Egy szingli férfi is kompromisszum kész. Sajnos mindig az volt a helyzet, hogy akit az Egy szingli férfi nagyon szeretett volna, az viszont már nem volt igaz. Illetve mindig azok ragaszkodtak az Egy szingli férfihoz, akikkel ő nem bírta volna hosszútávon.

Lehet le kéne adni az igényekből?

Az Egy szingli férfi nem engedheti meg ezt a luxust, inkább marad egyedül, mint úgy köt kompromisszumot, ami megöli a jellemét és a lelkét.

Az Egy szingli férfi nem annyira pesszimista, mint ahogy ez a poszt mutatja, inkább realista, aki már régen betolta az egész doboz „leszaromtablettát”. Sajnos ez a népi mondás is megbukott: „ne keresd, majd úgyis megtalál”. Ennek kb. annyi értelme van, mint az időjárásnál azt mondani, hogy: „nem kell félni, nem lesz eső, mert a Duna lehúzza a nyugat felől érkező esőfelhőket”. 

Tehát az Egy szingli férfi kikérte az Egy marketing férfi és az Egy szakállas férfi véleményét és arra jutottak 3-an, hogy érdemes lenne kihasználni az Egy marketinges férfi képességeit és online párt keresni egy kis kampánnyal.

Beválhat? BE!

Ha ilyen módszerekkel lehet munkát találni, eladni a szüzességet, akkor biztos vannak még olyan elvetemül és elkeseredett emberek, hogy erre kaphatók. Az Egy szingli férfit addig itt tudjátok értesíteni arról, hogy érdeklődtök iránta, kattintsatok a linkre és építsetek kapcsolatot: Kapcsolatépítés

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...