Pszichocica – orvos által elemezve – Round 2.

Egy szingli férfi naplója

Egy régi történet folytatás következik, ami az első részhez hasonlóan ismét a Tinderen indult és fejeződött be. A második menet a Pszichocicával már semmi újdonságot nem hozott, bár ismét reménytelien indult.

Az Egy szingli férfi nem hitt a szemének, hiszen az „újabb” lánnyal állt párba (nem szokott hozzá a tolongáshoz, nem annyira népszerű ezen a platformon). A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy az „új” jelölt pár hete törölte, DE nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen rematch.

Mi történt a következő rövid időszakban?

 • az újrázás során kb. onnan folytatódott minden, ahol az első próbálkozásnál abbamaradt
 • ment tovább a vérszívás, de nem a kellemetlen fajtából
 • a macskás sztorik maradtak
 • és a titokzatosság és a távolságtartás is

Felmelegítve csak a töltött káposzta jó

Bár semmi komoly sem történt az Egy szingli férfi és a Pszichocica között, attól még ez is újrakezdésnek mondható. Ahogy a közmondás is mondja, újrakezdeni egy kapcsolatot sosem szerencsés, DE hát egyszer élünk, miért ne adnánk meg magunk az esélyt arra, hogy boldogok legyünk? 

A beszélgetés mondhatni ugyanonnan és ugyanolyan intenzitással folytatódott, mint az első alkalommal (igaz akkor is csak délibáb volt).

Ismét csak egy délibáb

Ahogy már a bevezetőbe is, úgy itt is csak azt tudja megerősíteni az Egy szingli férfi, hogy megint lyukra futott. Bárhogy is csűrte-csavarta a szavakat az Egy szingli férfi még egy lépéssel sem jutott közelebb.

Mi volt / Mi lehetett a probléma?

 • Nem volt elég rámenős az Egy szingli férfi
 • A Pszichocica csak unatkozott és csak beszélgetni akart
 • Az Egy szingli férfi sem tudta, hogy mit akar
 • A Pszichocicának nem jött be az Egy szingli férfi

Bármi is volt a probléma, sajnos a fal továbbra is felhúzva maradt és most már az sem derül ki, hogy egyáltalán le lehetett volna bontani.

Az Egy szingli férfi tapasztalatai

 1. Szexappon keresztül nehéz ismerkedni – képek közül kell választani
 2. Hiába van meg a közös döntés (match) nem jelent semmit
 3. Hiába indul jól egy beszélgetés, ha nem lesz találkozó
 4. Találkozó nélkül is lehet emberi kapcsolat, de párkapcsolat az nem
 5. Ha két hendikepes ember találkozik, akkor a hibák felerősítik egymást és még távolabb lök két meggyötört lelket

Megjegyzés: a történet folytatásának megírása nem volt egyszerű, hiszen már több, mint egy éve történt és akkor se volt teljesen egyértelmű az Egy szingli férfi számára, hogy mi is történt valójában.

Ha nem olvastad az első rész, akkor kattints a linkre: Pszichocica – orvos által elemezve – Round 1.

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

 1. Pszichocica - orvos által elemezve - Round 1. - Szexegyedül.hu - Egy szingli férfi naplója - […] A történtet folytatása itt érhető el: Pszichocica – orvos által elemezve – Round 2. […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...