Egy éjszakás kaland a múltból

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi nem zárkózik el a lehetőségek elől, hiszen az egyik fő szabálya, hogy: „Ha adódik egy lehetőség, amelynek a végén ott a siker lehetősége, akkor nem szabad elengedni.” Ez a szabály az élet minden területére átültethető, így a szexuális életre is: „Ha valaki akar téged, akkor ne hagyd elsuhanni a lehetőséget.”

Az Egy szingli férfi azokban az időkben (lehetett már 3-4 éve) még minden körmével küzdött azért, hogy legyen barátnője, legyen kivel eltölteni az időt és természetesen, mint mindenki keresés közben tesztköröket is szívesen futott (azt meg kell jegyezni, hogy utólag az Egy szingli férfi annyira nem büszke minden tettére, de az vesse rá az első követ, aki még sosem gyengült el)

ZP túra absztinens kollégával

Az Egy szingli férfi nem is gondolta, hogy egy ilyen este kerekedik abból a bizonyosból, hiszen elég hendikepesre sikeredett:

 • absztinens baráttal szórakozóhelyre menni sosem szerencsés (nincs kivel inni annyit, hogy a bátorság megjöjjön, de járni még tudjon az ember)
 • egy olyan helyre menni, aminek már többször hugyoztak (az Egy szingli férfi ezt úgy mondja, hogy több bimbózó ismeretséget ott kötött)
 • semmi alapozás, semmi felvezetés, egyből a közepébe – azt mondják csinálni kell és nem beszélni róla, mennyire IGAZ (jó 200 Ft-os belépő és a közelség miatt már a séta is megérte volna 😀 )

A lényeg, hogy tudták, hogy mire vállalkoznak, DE azért mégis nekivágtak. A helyszínen már látták, hogy itt csak akkor lesz valami, ha az ősember módszert választják: kőbunkóval fejbe baszni, majd a lábánál fogva behúzni a barlangba. Azok a régi szép idők.

Végül több kör után és egy-két cider után az Egy szingli férfi közel volt az AGYFASZ megkapásához, mert: 

 • zene még a szokásosnál is siralmasabb volt
 • a nők aránya hagyott kivetnivalót
 • a legnagyobb probléma a kor szerinti szűrés volt, mert így már tényleg csak lézengtek
 • alábbhagyott a kezdeti lelkesedés

Végül a kis csapat letelepedett egy kényelmes asztalhoz, ahonnan azért elég szépen lehetett nézelődni, mivel a színpadtól a WC-hez vezető út mellett volt, így mondhatni mindenkit le lehetett csekkolni. A nézelődés olyan jól sikerült, hogy az egyik asztalhoz számban és külső adottságokban (hiába mondják sokan, hogy a külső nem számít vagy hazudnak, vagy rondák …) is megfelelő, azonos technikával dolgozó leányzók ültek.

WIN-WIN: lehetne rosszabb is, DE most ennyire futotta

Mindkét társaság tapasztalt játékosként találta meg a helyét, pontosan tisztában volt saját adottságaival és azzal is, hogy mennyire tudja leadni a színvonalat, ha kell, ahhoz hogy ez az este ne magányosan teljen. Az első gyámoltalannak tűnő, DE kőkemény koncentrációt megkövetelő lépést az Egy szingli férfi és a barátja tette meg: az egyik asztaltól átültek a másikhoz. Tinder szakzsargonnal élve: egyezés/match.

Egy átlagos este, kellemes befejezéssel

Rövid trashtalk után felmérték egymás szükségleteit és ennek megfelelő megtették az első lépést. Irány az Egy szingli férfi albérletébe. A rövid ismeretség alatt semmi fontos információt nem kaphattak a srácok, hiszen az Egy szingli férfi a lányok nevén kívül (ez is nagy eredmény) mást nem tud felidézni a beszélgetésből, DE itt nem is az volt a fontos.

Az albérletben két szoba, két pár, két ágy, egy férfi és egy nő (még szerencse, hogy nem volt semmilyen kavarodás) és már mehet is az action.

Az Egy szakállas férfi élménybeszámolója

 • egynek jó volt
 • már az előjáték sem volt az igazi (volt valami, de az is inkább maszatolás)
 • valahogy a lány nem volt annyira lelkes (szétette a lábát, hátradőlt és várt – szinte semmilyen reakciót sem adott)
 • az Egy szingli férfi nem rendszeres „egyéjszakázó”, így feszültebb volt, mint kellett volna lenni (és még az alkohol sem segített rajta)

Összefoglalva: volt valami, ami nem aktusra hasonlított, DE mindkét fél részben csalódottan hagyta el az ágyat, mert nem volt meg a kellő összhang. Egynek jó volt, DE ez már akkor sem volt mérvadó az Egy szingli férfi számára. A 2017-es Egy szingli férfi is ugyanezt tette volna, de biztos sokkal figyelmesebb lett volna. 

Utólagos beszámoló a lakótárs részéről

Az Egy szingli férfi akkor úgy értékelte a helyzetet, hogy kint azért gördülékenyebben mentek a dolgok, DE utólag kiderült, hogy az is pont az egynek jó kategóriát súrolta. Annyival azért jobb volt az összhang, hogy ott a lány nem tagadta le az estét, mint az Egy szingli férfi esetében, sőt még kereste is az akkori partnerét.

Összefoglalva: mindenki tudta, hogy mit várhat az estétől és ennek megfelelően haladtak a szépen elképzelt idővonalon, viszont a zárás nem sikerült olyan epikusra, mint ahogy azt elsőre gondolták.

Jelige: „egynek jó volt”

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...