Ismerkedés a kijelzőn keresztül, szopás, bukake

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi mindig is tisztában volt vele, hogy a punci rossz oldalára született, ha ismerkedés és párválasztás nehézségeit vesszük alapul. Statisztikus szemmel a való világ online térbe való kiterjesztésével – alkalmazások megjelenésével – sem lett könnyebb.

Az Egy szingli férfi pörgeti az ismerkedést, nem nagyüzemi, de egy kisebb gyár kapacitásával megegyező mértékben. A nagyszámok törvénye fontos eleme ennek a folyamatnak: hogyan válasszuk ki több milliárd nő közül azokat az egyedeket, akikre érdemes időt szakítani. (az Egy szingli férfi nem panaszkodhat van bőven kapás, de azt az egyet nem találja)

A háló ki van vetve:

  • nyitott szemmel jár a világban
  • az ismeretségi kör lehetőségeivel is számol
  • valamint a 3 telepített alkalmazásban (t,b,j) rejlő lehetőségek is javítanak valamit az esélyein

Az Egy szingli férfi azért dühöng magában – megint -, mert ismét bebizonyosodott a leadben szereplő igazság, hogy a pina rossz felére keveredett. Hiába van egyezés az alkalmazásban, hiába pörög a beszélgetés, hiába minden erőlködés a legtöbben csak úgy eltűnnek.

Mi a faszért vannak ilyenek az oldalon? Ha már valakit jobbra húznak és ez kölcsönös, akkor legyen már a nőkben annyi, hogy ha nem szimpatikus valaki, akkor bontsák a kapcsolatot vagy legalább küldjék a halál faszára az illetőt, mint a Ribizli. Legyenek egyértelműen kimondva a dolgok. A férfi ember egyszerű gép: nyílt egyszerű parancsokat vár és nem szeret barkóbázni.

Az emberek elfelejtették ezt az igazságot – mondta a róka. – Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Vagy mondhatnám azt is, hogy kijelző másik felén is egy érző lény ül. A képernyő mögötti szerencsétlen flótás, mint az Egy szingli férfi annak ellenére, hogy egy kikúrt szexpartnerkereső, elnézést egy elcseszett randiapp az ismerkedés eszköze, attól még rosszul eshet, hogy valaki nem válaszol, vagy egyáltalán nem is reagál.

Sok kis apróság bassza fel mostanság az Egy szingli férfi agyát, akiben már felmerült a gondolat, hogy ő van totálisan elkúrva. Viszont ilyenkor mindig tükörbe néz és csak annyit mond, ha én totálisan el vagyok kúrva, akkor a többi ember mennyire?

Fogalom magyarázta:

BUKAKE

A bukkake (ブッカケ?), olyan szexuális tevékenység, melyben több férfi ejakulál egy személyre, rendszerint nőre. Ez a tevékenység igen elterjedt a pornófilmekben. A bukkakéban részt vevő férfiak önkielégítést végeznek, majd az ejakuláció során a nő testére, elsősorban az arcára engedik az ondót. A homoszexuális gyakorlatban a testre élvezés férfira történik. A leszbikus kultúrában is ismert. Speciális esete a leszbikus bukkake, ahol a nő ejakulál nőre.

SZOPÁS

Az orális szex körébe tartozik minden olyan szexuális tevékenység, amikor a nemi szerveket szájjal, nyelvvel stb. ingerlik. A – vélhetően az ember felegyenesedése óta ismert és gyakorolt – módszer közmegítélése kultúráról kultúrára, korról korra változó; korai említései közül kitűnik a Kámaszútra.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...