A kulisszák mögött – hogyan lett elkúrva az első randi

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi az elmúlt időszakban rákapcsolt a barátnő projektre (ami magába foglal minden nőkkel kapcsolatos tevékenységet és eredményt), de továbbra is valami mindig felrécsúszik, most éppen a kommunikáció. A sztori igazából két részből áll bevezetés és maga a találkozás, amely egy éles vágással zárul.

Az ismerkedés megint a szexrandi appon keresztül történt – rövid tőmondatos formában, amely eredményes volt, de élvezetesnek nem volt nevezhető. Az első időszakban napi 1-2 üzenetváltás után váltani kellett egy másik platformra, ahol szintén nem volt interaktív kommunikáció. A postagalambos megoldás sebességével történt az üzenetváltás az Egy szingli férfi teljesen le is mondott a találkozóról, bárcsak azt tette volna a szerencsétlen.

Nagy nehézségek árán az első találkozó időpontja le lett fixálva. A “nagy” napon az Egy szingli férfi már úton volt a megbeszélt találkozási ponthoz, amikor megcsippan a telefonja, hogy nem lesz jó az időpont, kicsi késés lehet. Na jó, akkor ezzel most nincs más teendő, ha be kell menni, akkor be kell menni. A Deákon jött a következő üzenet, hogy picit több a késés, de sebaj, az Egy szingli férfi úgyis éhes volt, ezért evett 2 szelet pizzát az IGEN-ben, jó döntés volt. Az idő nem volt kegyes hozzá, de ez sem zavarta, mert akár ez lány – Filmes – is lehetett volna az igazi. Hívjuk Filmesnek, mert filmekkel foglalkozott.

A pizza után jött az újabb üzenet a lila alkalmazáson keresztül, de ez már tényleg kibaszta a biztosítékot az Egy szingli férfinél. Kb 1 órán át keresztül nem volt képes a Filmes megmondani, hogy baszottul nem fog beérni a megbeszélt időre, sőt már az első üzenetnél tudta, hogy totál nem jön össze a nap. Hol a gerincesség a mai nőkből? Hol van a felelősségtudat? Mi a faszért kell visszaélni a punci hatalmával? A szegény férfiak egy része mindent megtesz azért, hogy normális kapcsolatot alakítson ki, de a másik fele butítja, nyomorba dönti a nőket.

Ez is elég rossz előjel egy-egy új ismerettségnél, de ezt még a nők is tudják tetézni. Egyenlőség a lófaszt, férfi elnyomás: fizess itt, fizess ott, jajj engedj előre, előre köszönés … lófaszt … Ezekután legyen egy férfi lovagias, udvarias? Lófaszt, mert a csajok a bunkókat szeretik, akik kihasználják, megalázzák és lelki roncsokká teszik őket.

A Filmessel még találkozott az Egy szingli férfi, bár ne tette volna … Ez is tapasztalat volt, folytatás következik.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben  – BLOG: 1. NAP

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben – BLOG: 1. NAP

A 2022-es év is szingliként érte az Egy szingli férfit, aki ezért eldöntötte, hogy visszaül a nyeregben és a sok negatív tapasztalatnak bedobja a kolbászát a közösbe. Kivetette a hálót = telepítette a hents appokat: Tinder, Badoo, Bumbl, FB társkereső, IRL.  Az Egy...

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Az Egy szingli férfi már szinte azt se tudja, hogy mióta érdekelt a szingliség témakörében (4 év 2 hónap 14 nap 6 óra 13 mp és 202 ezred másodperc). Áááá, egyáltalán nem okoz neki gondot, vagy mégis? A karantén előtt is minimális (mihez/kihez képest) volt a személyes...

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017-ben is sok bejegyzés jelent meg  blogban. Ezek közül szedte össze az Egy szingli férfi a tíz legolvasottabbat. Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne,...