A kulisszák mögött – hogyan lett elkúrva az első randi

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi az elmúlt időszakban rákapcsolt a barátnő projektre (ami magába foglal minden nőkkel kapcsolatos tevékenységet és eredményt), de továbbra is valami mindig felrécsúszik, most éppen a kommunikáció. A sztori igazából két részből áll bevezetés és maga a találkozás, amely egy éles vágással zárul.

Az ismerkedés megint a szexrandi appon keresztül történt – rövid tőmondatos formában, amely eredményes volt, de élvezetesnek nem volt nevezhető. Az első időszakban napi 1-2 üzenetváltás után váltani kellett egy másik platformra, ahol szintén nem volt interaktív kommunikáció. A postagalambos megoldás sebességével történt az üzenetváltás az Egy szingli férfi teljesen le is mondott a találkozóról, bárcsak azt tette volna a szerencsétlen.

Nagy nehézségek árán az első találkozó időpontja le lett fixálva. A „nagy” napon az Egy szingli férfi már úton volt a megbeszélt találkozási ponthoz, amikor megcsippan a telefonja, hogy nem lesz jó az időpont, kicsi késés lehet. Na jó, akkor ezzel most nincs más teendő, ha be kell menni, akkor be kell menni. A Deákon jött a következő üzenet, hogy picit több a késés, de sebaj, az Egy szingli férfi úgyis éhes volt, ezért evett 2 szelet pizzát az IGEN-ben, jó döntés volt. Az idő nem volt kegyes hozzá, de ez sem zavarta, mert akár ez lány – Filmes – is lehetett volna az igazi. Hívjuk Filmesnek, mert filmekkel foglalkozott.

A pizza után jött az újabb üzenet a lila alkalmazáson keresztül, de ez már tényleg kibaszta a biztosítékot az Egy szingli férfinél. Kb 1 órán át keresztül nem volt képes a Filmes megmondani, hogy baszottul nem fog beérni a megbeszélt időre, sőt már az első üzenetnél tudta, hogy totál nem jön össze a nap. Hol a gerincesség a mai nőkből? Hol van a felelősségtudat? Mi a faszért kell visszaélni a punci hatalmával? A szegény férfiak egy része mindent megtesz azért, hogy normális kapcsolatot alakítson ki, de a másik fele butítja, nyomorba dönti a nőket.

Ez is elég rossz előjel egy-egy új ismerettségnél, de ezt még a nők is tudják tetézni. Egyenlőség a lófaszt, férfi elnyomás: fizess itt, fizess ott, jajj engedj előre, előre köszönés … lófaszt … Ezekután legyen egy férfi lovagias, udvarias? Lófaszt, mert a csajok a bunkókat szeretik, akik kihasználják, megalázzák és lelki roncsokká teszik őket.

A Filmessel még találkozott az Egy szingli férfi, bár ne tette volna … Ez is tapasztalat volt, folytatás következik.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...