Szombati mulatság újra töltve – gyászos és tanulságos este

Egy szingli férfi naplója

Az emberi hülyeség határtalan. Ez tény, viszont szombat este beigazolódott, hogy minden nap felülmúlja magát az emberiség (vagy alul?). Az Egy szingli férfi a volt szaktársaival találkozott, ő foglalta a helyet nagy nehézségek árán (lesz szerepe a sztori további alakulásában). EPIC party helyet FAIL party.

Az első rinya Mrs. Rinyától jött: a lefoglalt hely egy lyuk. Sajnos csak a hozott anyagból lehetett dolgozni, de ez most nem lényeg. Alapvetően egy jó kis beszélgetés alakult ki az Egy szingli férfi a szokásos menüt fogyasztotta: dupla Jameson + Tuborg (nem a kóla az alap kísérő). Jó hangulatú este volt, sok nosztalgikus sztori és még több hülyeség. Ahogy telt az idő Mrs. Rinya és Mrs. Rinya II. is menni akart bulizni, viszont a tarsaság lassan készült.

Nagy nehézségek árán elértük az úticélt az egyik felkapott, de már lecsengőben lévő szórakozóhely volt, nevezzük Háznak, mert ez volt a neve. A Házba a lányok ingyen, a férfi ember, ahogy az Egy szingli férfi is 1000 HUF-ért mehetett csak be, és már le se ihatta az árát, pedig abból pont kijött volna 1 Jameson. Az Egy szingli férfi túltette ezen magát, mert bulizni akart (annyira nem, de ha már kint volt az éjszakában egy esélyt ad magának). 2 tánctér – egyik zsúfolt, a másik üres (később az is fullos lett).

A vicc az egészben, hogy a Mrs. Rinya és Mrs. Rinya II. éhes lett és lelépett, pedig ők javasolták a Házat. Szánalmas két beképzelt picsa, akik nem értékelnek semmit és nem is tesznek semmit azért, hogy elérjenek valami. Az estét ez a dobbantás megpecsételte – szétbomlott a csapat. Pár kósza próbálkozás ellenére az Egy szingli férfi is takarodót fújt, mert nem volt kedve a hangzavarban részeg picsákat hajkurászni. Inkább hazament és kicsapta magának – biztosra ment.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...