Filmeske újra töltve – Az Egy szingli férfi meghívták egy-két italra

Egy szingli férfi naplója

Filmeskét nagyon zavarta, hogy az Egy szingli férfit megjáratta a városban, ezért a következő “randi” (ezt akkor még senki sem tudtam, hogy az utolsó is) alkalmával kárpótolja őt. Nem, sajnos nem egy jó szopással, pár pohár bort, de azért így se volt panasz. Nőtől nem kapott ilyen gesztust még.

Az Egy szingli férfi már nagyon rá volt pörögve a találkozóra, de tudta, hogy nem kell törni magát, akár még késhet is. Miért ne? Egy kis játék belefér vagy nem? Belefért volna, de egy úriember sosem késik. Ennek ellenére még se ért oda időben, mert a másik azonos nevű kiszolgáló egységet ütötte be a Google Mapsba.

Nem volt nagy dráma, de a kis kerülő 10 percet vett el az értékes játékidőből. Sőt úgy kerülte el a helyet, hogy egyszer el is suhant előtte. A másik EPIC sztori, amit az Egy szingli férfi leművelt az az volt, hogy a rossz helyen majdnem megismerkedett egy random lánnyal. Az Egy szingli férfi attól félt, hogy nem ismeri fel a lányt, pedig pont előtte áll, a random lány meg nem tudtam, hogy miért nézi az idegen. Megvolt a szemkontaktus, de se azt nem mutatta, hogy igen engem keresel, se azt, hogy takaroggyá’ má’. Inkább volt félénken kíváncsi. Jó döntés lett volna ott maradni. Gyors telefonos segítségkérés és máris megvolt a jó koordináta.

A lényeg, hogy sikerült megérkezni, az első élő kontakt, kézfogás-puszi-puszi kicsit béna, de szarni bele, elég gáz lesz az egész sztori. Az első kört a Filmes hozta – bor, fehér, Irsai, Olivér. A beszélgetés megindult, de már az elején valahogy nem volt meg az összhang: ha az Egy szingli férfi mondott valamit, akkor a Filmest nem érdekelte és ugyanez pepitában is. Ott volt két személy, akik eddig csak a monitor/kijelző két felén a másik karaktereit ismerték (azokat se annyira) és élőben sem javult a helyzet. A legjobban az írja le a helyzetet, ha elképzeled, hogy két TV beszélget: az egyiken az M4, a másikon meg az HBO megy. A két adónak sincs köze egymáshoz, de a legnagyobb baj, hogy mindkettő csak egyirányú kommunikációra képes eszköz. 1295438648634[1]

Az első bor után rendeltek: szendvicset és gombás valamit. Mindkét rendelés jó választás volt – mindenki magának fizette. Az Egy szingli férfi úgy érezte, hogy megtalálta azt a nőt, akit be kellene mutatni azoknak a lányoknak, akik elvárják, hogy ki legyen nyalva a picsájuk, legyen megvéve a LuiVottyon + a többi túlértékelt márka bármilyen formában és mennyiségben, cipelje a seggüket egy több 10 milliós batár, valamint legyen wellness, legyen nyaralás, ja és persze ne kelljen dolgozni, ami a legfontosabb. Ebből a szempontból a Filmes egy nagyon jó party lett volna – van pénze, esze, megjelenése és magának fizeti a kaját és még az Egy szingli férfit is meghívta a borra – igaz ez a nulladik randin való nem megjelenés büntetése, amelyet önmagára szabott ki.

Mindkét fél tolta a sztorikat. Az Egy szingli férfi annyira nem érezte jól magát, de nem tudott mit tenni, mert érdekesnek találta a Filmes sztorijait. A Filmes név nem véletlen, mivel hollywoodi filmek gyártásában is részt vett/vesz, rengeteg celebbel került napi szinten kontaktba. Idővel ezek a sztorik nagyon kezdtek egyhangúvá válni. Nem volt különbség a filmek között, a feladatok között és a munka is egyre monotonabbnak tűnt. Biztos jó pénz van benne, biztos lehet csinálni egy darabig, de nincs biztonság, nincs állandóság – hol van munka, hol nincs, hol van pénz, hol nincs. Erről szólt a mondóka nagyja, valamint arról, hogy ez nem embernek való hajtással jár. Nem volt panaszkodás, egyszerű tény, hogy a filmipar ilyen és kész.

Az Egy szingli férfi mondókája nem volt ennyire izgalmas és sznob, de azért szerethető lett volna, de szinte érdektelenségbe fulladt a buli. Egy idő után kínos csendek jelentek meg, és egyre hosszabb ideig tartottak. A Filmes folytatta volna, míg az Egy szingli férfi a zárás mellett döntött, ez a helyzet is megakadt – nem volt igazi döntés, egyszerűen aszatalt bontottak. A második bort is a Filmes fizette, az Egy szingli férfi teljesen meg volt hatva, viszont egyértelmű volt, hogy ennek nem lesz folytatása. A Filmes annyit nem engedett, hogy a lépcsőházig kísérje az Egy szingli férfi, aki nem akart felmenni és megbaszni. Hát ennyire volt sikeres a kommunikáció a Filmes és az Egy szingli férfi között.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben  – BLOG: 1. NAP

Az Egy szingli férfi visszaült a nyeregben – BLOG: 1. NAP

A 2022-es év is szingliként érte az Egy szingli férfit, aki ezért eldöntötte, hogy visszaül a nyeregben és a sok negatív tapasztalatnak bedobja a kolbászát a közösbe. Kivetette a hálót = telepítette a hents appokat: Tinder, Badoo, Bumbl, FB társkereső, IRL.  Az Egy...

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Az Egy szingli férfi már szinte azt se tudja, hogy mióta érdekelt a szingliség témakörében (4 év 2 hónap 14 nap 6 óra 13 mp és 202 ezred másodperc). Áááá, egyáltalán nem okoz neki gondot, vagy mégis? A karantén előtt is minimális (mihez/kihez képest) volt a személyes...

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017 legolvasottabb bejegyzései

2017-ben is sok bejegyzés jelent meg  blogban. Ezek közül szedte össze az Egy szingli férfi a tíz legolvasottabbat. Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne,...