Romantikus randi a Toi-toi árnyékában, ügyes vagy pasztmek

Vendég posztok

Az Egy szingli férfi mostanság sokat jár a Citadellára, az egyik legjobb hely a fej kiszellőztetésére és a séta is jó hatással van a löttyedt testére. Általában sötétedés után van időzítve, hogy a sok ázsiai fotóművészt és a tömeget elkerülve tényleg pihentető legyen. Vasárnap viszont nem a megszokott időben zajlott a „túra”, így volt lehetősége az Egy szingli férfinak a címben szereplő sztorit végignéznie.

A késődélutáni sétát a szokásos útvonalon tette meg az Egy szingli férfi, így elhaladt a hegy lábánál található Toi-toi mellett is. Felfele fel sem tűnt, hogy egy egészen szép pár pont ezzel a természetidegen dobozzal szemben ül egy kövön. A slussz poént az adja, hogy a helyszín a hegy lábánál volt, kb 50 lépésre a Gellért Hotel melletti úttól.

Szóval adott egy pár, drága cider, szép ruhák, de arra nem voltak képesek, hogy egy kicsit feljebb menjenek, hogy ne szívják be a benzingőzt. De, ami kibaszta a biztosítékot az Egy szingli férfinél és hangos kacajban törtki, hogy a Toi-toi áporodott szarszaga 20 méteres körzetben rányomta a helyre a bélyegét.

Értem én, hogy a szép cipőben szar sétálni, főleg egy „hegyre”, de pasztmek, akkor sem egy szaródoboz mellett kell tábort verni. Látszott a páron, hogy még csak ismerkednek (az is lehet, hogy csak barátok, mondjuk annál többnek tűnt), de ha már ennyire igénytelenek, akkor tarthatták volna a rendezvényt az egyik lerobbant kocsma budijában is, ott még lehet kevésbé érződik az emberi ürülék szaga.

Az Egy szingli férfit nem az zavarta, hogy alakult a kapcsolatuk és két szingli egy párt alkotott (de baszottul zavarta), hanem az hogy ennyire igénytelen emberek élnek. De ha ez kell a mai nőknek/csajoknak, akkor az Egy szingli férfi is toi-toi mellé szervezi a következő ismerkedős programot.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?

Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?

Az Egy szingli férfi az egyik alkoholfogyasztást sem mellőző eseményen hallotta a címben szereplő kijelentést: "Jézusnak is lehetett rossz napja vagy nem?" Nagyon sokféle megközelítésből lehet értelmezni a következő bekezdésekben az Egy szingli férfi gondolatait...

Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo

Hogyan legyél randi app specialista? 1. rész Badoo

Biztos próbálkoztál már ezzel-azzal, de tuti nem kaptál még ilyen segédletet. Ha kérdésed lenne, akkor nyomjad a hozzászólást. Ha valamit aktualizálni kellene, akkor is. Nem mai darab a kicsike. 1. rész: Badoo – Alapok Előkészületek Regisztrálj be, facebook, telefonos...

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 2. rész

True or false? Fiú vagy lány? Esetleg fiús lány? 2. rész

Elég nagy buziság volt az Egy szingli férfitól, hogy ezt az izgalmas sztorit két részre szedte, de úgy érezte, hogy ennek így kellett lenni. És lőn 2. rész ... Buli hegyek Eljött a hétvége, felmentem a haverokhoz Bp-re. Az első nap egy laza chillezős teraszon...