Ez a Velvet valamivel mindig fel tudja baszni az Egy szingli férfi agyát

Szingli tartalmak

Az Egy szingli férfi nagy Velvet rajongó, mert a mindennapos stressz okozta fáradalmakat ezzel kellemesen vissza lehet szorítani. A mai termés: hogyan legyen milliomos pasid – 8 tipp. Nem hölgyeim, nem úgy, hogy azelőtt milliárdos volt … Az Egy szingli férfinek még mindig szar a humora.

A cikk alapvetően nem erről szól, hanem arról, hogy a milliomos és milliárdos, de ne adj isten csak nagyon elfoglalt menedzserek, igazgatók is vágynak a komoly kapcsolatra, de időhiány miatt nem találják meg a megfelelő párt maguknak. Ebben segít nekik egy befolyásos közvetítő, aki 10.000$-os belépési díjat számol fel az első tanácsadás alkalmával, ha meg is kell találni a potenciális jelöltet, akkor annak a gázsija a csillagos eget súrolja. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy nem saját akaratából utazza körbe a világot a hölgyekért, így az utazáshoz a magángépet a milliomos úriembereknek kell biztosítaniuk.

Milyen igényeket kap?

Fiatal, nagymellű és szép. De nem ilyet hoz, mert az ilyen lányok gyorsan unalmassá válnak. A megbízói többnyire 50-60-70 évesek, így egy 40 éves kifinomult, önálló hölgy illik hozzájuk a legjobban, amit a statisztikák is alátámasztanak.

Milyen tanácsokkal látja el a lányokat/nőket, ha milliomos pasit akarnak – de bármilyen pasinál hasznos lehet? (ma itt az a 8 tipp)

  1. Igényes, de vakolják felismerhetetlenre magukat > ne legyen egyértelmű, hogy csak a pénzre megy
  2. Nem szabad a partner pénztárcájában túl mélyen és sokáig kutakodni. Kimondottan rossz pont.
  3. Legyen önálló, saját célokkal, egzisztenciával.
  4. A szerenység nagyon fontos jellemző
  5. Ha valakit nem a pénz érdekel, az már nagyon jó pozícióban, viszont a kamu gyorsan kiderül – nem érdemes próbálkozni
  6. Nem szabad eltunyulni > küzdeni kell a férfiak figyelméért > megfelelő helyre kell járni és egyedül
  7. Fontos a nőies testartás
  8. A férfi fizessen, de ajánlja fel, hogy ő fizet > a férfi úgysem engedi, majd idővel osztoznak a terheken

Ha ezeket a szabályokat minden nő betartaná, akkor biztos, hogy nem olyan faszikkal jönnének össze, akik nyomorba döntik őket és nem kényszerítik az Egy szingli férfit sem arra, hogy ilyen férfi legyen. Mire ezt az Egy szingli férfi leírta, olyan férfi is lett.

Forrás: http://velvet.hu/randi/2016/04/18/8_randitipp_milliomosokra_utazo_noknek/

0 hozzászólás

Trackbacks/Pingbacks

  1. 2017 legolvasottabb bejegyzései - Szexegyedül.hu - Egy szingli férfi naplója - […] Ez a Velvet valamivel mindig fel tudja baszni az Egy szingli férfi agyát […]

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Randira készülsz valakivel?

Randira készülsz valakivel?

Szeretnéd magad előnyösebb pozícióba tudni egy randin? A következő kis trükk segíthet ebben. Természetesen nem szép dolog a manipuláció, DE ha már olyan régen vagy szingli, mint Az Egy szingli férfi, akkor bármilyen kis esélyben érdemes belekapaszkodni. Mivel a kis...