Ülj rá a kezedre, hogy elzsibbadjon, olyan lesz, mint ha más verné ki

Szingli tartalmak

Az Egy szingli férfi nem rejti véka alá a véleményét, így most sem teszi. Természetesen a címben szereplő technikát nem az Egy szingli férfi találta ki, DE felkeltette az érdeklődését. 

A gyakorikerdesek.hu-n sikerült megtalálni a megfelelő fórumot:  Mivel dobhatnám fel a masztit? F

Az Egy szingli férfi úgy emlékezett, hogy ez az idézet a Tolvaj tempó című filmben hangzott el az egyik sráctól. Sajnos bármennyire is kereste a részletet nem találta. (ami késik nem múlik)

A technika

  1. Ülj rá a kezedre
  2. Zsibbadjon el a kezed
  3. Kezd el masszírozni a kígyót
  4. Juss el a csúcsra és érezd a különbséget

A trükk az egészben annyi, hogy a zsibbadt kezedet alig vagy egyáltalán nem érzed, így úgy tűnhet, hogy mástól kaptál egy jó kis kézimunkát. TE már próbáltad? Ha nem akkor írd komment formájában, hogy milyenek a tapasztalataid.

Az Egy szingli férfi is szokta magát kényeztetni, nem szégyen, igaz nem szokás róla beszélni. Manapság nagyon sok olyan dologról nem szoktak beszélni az emberek, amiről azért illene vagy legalábbis nem kellene ennyire a szőnyeg alá söpörni.

A cikket az Egy szingli férfi majd a saját tapasztalatával folytatja.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Randira készülsz valakivel?

Randira készülsz valakivel?

Szeretnéd magad előnyösebb pozícióba tudni egy randin? A következő kis trükk segíthet ebben. Természetesen nem szép dolog a manipuláció, DE ha már olyan régen vagy szingli, mint Az Egy szingli férfi, akkor bármilyen kis esélyben érdemes belekapaszkodni. Mivel a kis...