„Na ezért nincs barátnőd!” – aki ilyet mondott az Egy szingli férfinak az bekaphatja

Szingli tartalmak

Az egy Szingli férfi már nagyon sokat gondolkozott azon, hogy miért is egyedülálló vagy fancy nevén szingli. A sok gondolkodás rossz hatással volt rá, ezért azt inkább mellőzi, de aki ismeri tudja, hogy nem az túlgondolkozós fajta.

Az Egy szingli férfi egy ártatlan beszélgetés közben megkapta, hogy : „Na ezért nincs barátnőd!”. Ugye az Egy szingli férfin kívül a többi egyedülálló is megkapja ezt a mondatot? Hát persze, ezekből szemezgetve készített az Egy szingli férfi egy listát (főleg olyan emberektől, akik egyáltalán vagy csak felületesen ismerik őt).

Top5 – „Na ezért nincs barátnőd!”:

  1. Srác fehérneműt vásárol a barátnőjének, de lövése sincs, hogy milyet kellene, ajándék lesz – nincs instrukció > az Egy szingli férfi azt javasolta, hogy próbáltassa fel az eladóval > egyből jött a reakció: „Na ezért nincs barátnőd!”
  2. Az Egy szingli férfi megjegyzést tesz egy kilógó tangás csajra (gusztustalanul van felöltözve) > egy „igényes” nő nemű egyed a baráti társaságból egyből kontráz > „Na ezért nincs barátnőd!”
  3. Az Egy szingli férfi elmer mondani egy szőke nős viccet (jó, lehet nem egy szőkékkel teli társaságban kellett volna elsütnie) > egyhangú fúj és a következő mondat > „Na ezért nincs barátnőd!”
  4. Az Egy szingli férfi egyszer utána „raptorozott” (kb olyan, mint ha utánafütyült volna) egy nagyon csinos csajnak > erre a vele lévő nőnemű egyedek egyből rákezdtek a szoksásos mondókára > „Na ezért nincs barátnőd!”
  5. Az Egy szingli férfi több csajszival is egyszerre beszélget, néha egy kis szex is becsusszan a barátnőkeresés folyamatában > ez a magatartás megint azt eredményezni, hogy > „Na ezért nincs barátnőd!”

Miért baj az, ha az Egy szingli férfi úgy viselkedik, ahogy szokott, ezért miért kell megbélyegezni?

Ha vicces, ha szórakoztató, ha elmond egy szar poént, esetleg kifejezi a tetszését (nem biztos, hogy megfelelő módon), vagy egyszerre több szálon keresi élet párját miért akkora kizáró tényező. Jobb lenne, ha mindenki előtt megjátszaná magát és akkor 2-3 hónapos „minőségi” kapcsolatai lennének a szerencsétlen Egy szingli férfinek?

Mit kell ahhoz tenni, hogy az a csaj/nő/lány, akivel el tudja képzelni a kapcsolatot ugyanabban a dimenzióban tartozkódjon, azonos helyen és időben?

Egy posztot erre is fog szánni az Egy szingli férfi

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Randira készülsz valakivel?

Randira készülsz valakivel?

Szeretnéd magad előnyösebb pozícióba tudni egy randin? A következő kis trükk segíthet ebben. Természetesen nem szép dolog a manipuláció, DE ha már olyan régen vagy szingli, mint Az Egy szingli férfi, akkor bármilyen kis esélyben érdemes belekapaszkodni. Mivel a kis...