Mennyit számít egy jó profilkép? – Hentes APP tapasztalatok

Hentes appok

Mennyit számít egy jó profilkép? ÉS mennyit, ha a valóságot mutatod? Hogyan lehet feldobni egy profilképet? Csak a profilkép számít? – Az Egy szingli férfi szerint ezek a leggyakoribb kérdések, amelyek felmerülnek egy új  szexpartner/párkereső/hentes app regisztrációkor vagy a már meglévő profil felpimpelésekor. 

Mennyit számít egy jó profilkép?

Ahogy a hentesnél, úgy a szexpartner/párkereső/hentes appok esetében is első pillantásra meghozzák a döntést. A hentes appoknál először a legelső képet látod meg és már tudod, hogy mi a teendő.

Milyen esetekkel kell számolni?

 1. Meglátod a képet és egyből szerelembe esel – nincs mese megy a jobbra húzás vagy az aktuális app rendszerének megfelelő tevékenység
 2. Meglátod a képet, de nem érzed úgy, hogy egyből mehet a pozitív visszajelzés, ezért megnézed a következő kép(ek)et is
 3. Meglátod a képet, de nem érzed úgy, hogy egyből mehet a pozitív visszajelzés, ezért megnézed a következő képeket is, de még ekkor is van hiányérzeted és elolvasod mit írt magáról, illetve, hogy milyen profiljai vannak becsatolva, milyen zenét hallgat vagy éppen hogy mennyire van az instája összhangban az itt mutatott személlyel
 4. Meglátod a képet és egyből a kuka felé irányítod

Tehát érdemes olyan profilképet választani/szerkeszteni, ami pontosan visszaadja, hogy valójában is milyen vagy. Ugye mindenki így játszik?

ÉS mennyit számít, ha a valóságot mutatod?

A személyes találkozóig semmi jelentősége nincs, mert ha nincs match, akkor sose találkoztok. Ha sikerül összehozni egy match-et, akkor lehet fake és lehet valós a kép még csak annyit számít, hogy megvan a közös pont: egymásnak tetsző hátszínek vagytok a hentes appok dzsungelében.

Ami nem jelent teljes elköteleződést, hiszen bárki tarthat több vasat a tűzben, hiszen a másiknak esélyes sincs ellenőrizni ezt és amúgy is semmi köze hozzá, hogy kivel matchel a másik. Persze, ha a barátnőidet/barátaidat is sikeresen matcheli, akkor legalább pár jelöltet ismersz, de alapból semmi extra infód nem lesz.

Egy match még nem siker, mert ha nincs beszélgetés, akkor találkozó sem lesz. Tehát érdemes valós képet kiposztolni, de nem árt egy kicsit felpimpelni.

Hogyan lehet feldobni egy profilképet?

Egy profilképet felpimpelni millió technikával lehet, ezek közül jöjjön egy lista a teljesség igénye nélkül:

 1. Él/arcsimítás – a legtöbb mobil gyárilag képes minimális retusálásra, ezek egyik eszköze a simítás, ami a legrondább bőrfelületet is ellátja 20 réteg sminkhatású felülettel. Ez az egyik legátlátszóbb módszer, mert mindenkinek a telefonja képes erre, így már ki is lóg a lóláb. Miért volt erre szükség?
 2. Kreatív képkészítés – fogsz egy átlagosnál jobb képet és valamilyen technikával összemontázsolsz egy fiktív helyzetet. Az Egy szingli férfi éppen most egy napocska, de sokáig az összes képére magát dobta körbevágva a legbrutálisabb helyszínekkel pl kazár, tenger fenek, vulkán stb. Itt csak a fantázia szab határt. Ennek a képnek a nagy előnye, hogy extra információkat hordoz magában: mennyire kreatív, bolond az ember, hova szeretne eljutni, mit szeretne mutatni magából stb.
 3. Legyen egy állat a képen – egy cukorfalat kutyakölyök vagy egy állatkerti állat nagy eséllyel megdobja az érdeklődők számát. Ha nagyon el vagy keseredve, hogy nincs elég matched, akkor ez a te technikád.
 4. Csak egy állat legyen rajta – egy történet szerint az egyik felhasználó csak egy aranyos kutyakölyköt helyezett el a képei között és megszámlálhatatlanul sok érdeklődést kapott. Persze itt az első találkozás vagy az első igazi kép szépen romba dönthet egy szépen felépített ismeretséget.
 5. Közös kép egy gyerekkel – persze nem a sajátoddal, mert az más szempontból okoz handikeppet számodra. Tehát más gyerekének pesztrálása mind a nőket, mind a férfiakat megindítja, hiszen ősi ösztönünk a fajfenntartás. A nők egy védelmező férfit, a férfiak egy anyai ösztönökkel megáldott termékeny nőt keresnek. Ha nincs lehetőséged ilyen képet készíteni, akkor jöhet a kreatív megoldás és a fotóbolt. Ez a technika az állatos képekre is igaz.
 6. Csoportkép – tegyél fel olyan képeket, ahol több barátoddal vagy barátnőddel vagy és hagyd, hogy a látogató orosz rulettezzen azon, hogy melyik is vagy te. Érdemes a látszatot fenntartani, így semmiképpen se legyen olyan képed, amelyiken csak egyedül vagy, mert gyorsan lankadhat a figyelem.
 7. Megfelelő póz/profil – az egyes testi hibákat könnyedén el lehet rejteni az online felületen egy-egy jó beállítással. Sokat segítenek a fények is vagy azok hiánya, esetleg a távolság is, ahogy a mondás is tartja: „Jól áll neki a távolság.”

Tehát kicsit feldobtad a profilképed, de azért valamennyire törekedj arra, hogy azért fedje is a valóságot, mert több nap/hét chatelés után szar pofára esni a személyes találkozón.

FONTOS! Ezek a technikák nem csodafegyverek, így sokan ismerik őket, így gyanússá válhat egy profil, amelyik össze képe manipulált.

Ebben az esetben két opció lehet végzetes: 

 1. Fake profilra tippel és kukázza
 2. Ez egy felpimpelt profil és kukázza

Csak a profilkép számít?

Természetesen nem, de ez az első szűrő, amin át kell esni. Ha nem szeretnél senkit megvezetni/átverni, akkor érdemes valós képet kitenni, DE ha szeretnél matchet is, akkor azért legyél kreatív és hozd ki magadból a legjobbat.

Ha még csapsz hozzá egy jó leírást is és minden olyan információt megosztasz magadról, amire lehetőséged van, akkor lesz teljes a profilod:

 • Insta összekapcsolás
 • Spotify list és kedvenc előadók

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes...

Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes...

Nem tudom miért vagyok fent ?! – Hentes APP tapasztalatok

Nem tudom miért vagyok fent ?! – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes appon és azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes tulajdonságát...