Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes tulajdonságát fejben összerakták. Ez a sorozat azért születhetett meg, mert az emberi gyarlóság az élet minden területén diadalmaskodott vagy diadalmaskodni fog. 6. rész: két kapcsolat között

Az Egy szingli férfi a legnagyobb öngólnak tartja az olyan lányok becserkészését, akik nyíltan vállalják, hogy a jelenlegi kapcsolatuk nem felel meg nekik, de véget vetni nem mernek neki, közben meg már az új kant cserkészgetik.

Hol van az igazság? Korrekt vagy inkorrekt?

Ha egy nő, DE legyen az férfi úgy érzi, hogy valami baj van a jelenlegi kapcsolatával, akkor ott már kapcsolni kéne, hogy lépni kell.

DE mi a jó lépés? 

  1. Ameddig nem találok valakit, addig maradok a jelenlegivel – amikor az alkalmazotton nem látszik semmi, de már hónapok óta állásinterjúkra jár 
  2. Szólok a jelenleginek, hogy nem lesz folytatás, keressen ő is – amikor kirúgnak, de van felmondási időd
  3. Bebaszod a gecigránátot és lesz, ami lesz – japán kamikaze pilóta stílus
  4. Megpróbáljátok megoldani – ha elromlott meg lehet javítani, nem kell egyből kibaszni
  5. Nem csinálsz semmit, majd csak lesz valahogy – tipikus konfliktus kezelő megoldás, ha eddig jó volt, akkor ezután is az lesz = PERSZE

Természetesen a lista a teljesség igénye nélkül készült.

Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért baj ez? Miért akad ki ezen Az Egy szingli férfi?

Ki szeretne egy olyan kapcsolatba lenni, ahol az egyik vagy mindkét fél szarul érzi magát. Ha már baj van, akkor legyen korrekt, legyen kommunikálva a baj, mert se a nők, se a férfiak nem gondolatolvasók, hiába hiszik azt sokan. A lista melyik elemével lennél elégedett?

  • Egy olyan párt akarsz, aki már keresi az utódod, te meg azt se vágod, hogy baj van?
  • Esetleg a sebtapaszletépős japán kamikaze a zsánered?
  • Megoldást keresnél esetleg?
  • Vagy egyszerűen basznál bele és élnéd tovább a megszokott, biztonságos életed?

Inkább legyen tiszta és pontos a találat, mint egy mesterlövész fejlövése

Persze mindenki más és mindenki máshogy éli meg a helyzeteket, DE Az Egy szingli férfit a legjobban a sunnyogás és az átbaszás borítaná meg. Egyik nap még az ő ágyában ébred, vele van intim kapcsolata aztán egyszer csak az új profilképen egy másik gyerekkel mosolyog vissza.  A kép alatt meg az a szöveg lenne látható, hogy 3. hónapforduló.

Tanulság: mindenki máshogy él meg élethelyzeteket, de mindenki megérdemli a korrekt bánásmódot és a nyílt lapokkal játszást sunnyogás mentesen.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Biztos neked is van véleményed, akkor itt az ideje, hogy megoszd az olvasókkal. Úgy írj, hogy előfordulhat, hogy ötletet adsz Az Egy szingli férfinak, aki ezt egy új poszttal hálálja meg, ahol rád fog hivatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..