Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes tulajdonságát fejben összerakták. Ez a sorozat azért születhetett meg, mert az emberi gyarlóság az élet minden területén diadalmaskodott vagy diadalmaskodni fog. 5. rész: okleveles paraszt

Az Egy szingli férfi tisztában van a saját erősségeivel, gyengeségeivel, de az egyik jobbra húzott leányzó (természetesen/sajnos nem volt kölcsönös az érzés) profilján látta meg ezt a kiírást: okleveles paraszt. Meglepő módon ez egy pozitív hangvételű bejegyzés lesz … Meglepő…

Önkritika és önirónia

A rengeteg kreatív és tökéletes ember között szerencsére még találhatók olyanok is, akik két lábbal a földön járnak, ismerik magukat és meg is osztják azt a célközönséggel. Két szó: okleveles paraszt.

Az Egy szingli férfi értelmezésében ez azt jelenti, hogy az illető tudja, hogy paraszt, ismer egy-két nyelvi eszközt, vicces és ennek ellenére nyitott és őszinte. Meglepő? Az.

Az Egy szingli férfi szerelembe esett, megtalálta a párját

Ez a két szó képes volt hatni az Egy szingli férfira, mert egyrészt megtalálta saját maga eddigi legjobb leírását, illetve egy olyan nőszemélyt, akivel gyorsan közös nevezőre kerülhetett volna. Életszerű, hogy azóta se találkoztak, mert az első rostán sem jutott át emberünk, DE a remény nem halt meg, hogy van még esély találni valakit, aki hasonlóan elvetemült.

Mi a bejegyzés tanulsága?

Semmi, nem egy szar South Park rész utolsó jelenetét nézed. DE ha nagyon kell valami, akkor annyi, hogy legyél őszinte, nyitott és vállald magad, mert ameddig magaddal sem vagy tisztában, addig egy másik személyt sem fogsz magad mellett megtartani – se rövid, se hosszú ideig.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

Biztos neked is van véleményed, akkor itt az ideje, hogy megoszd az olvasókkal. Úgy írj, hogy előfordulhat, hogy ötletet adsz Az Egy szingli férfinak, aki ezt egy új poszttal hálálja meg, ahol rád fog hivatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..