Ismerkedés karantén idején HENTES APPok segítségével

Egy szingli férfi naplója

Az Egy szingli férfi már szinte azt se tudja, hogy mióta érdekelt a szingliség témakörében (4 év 2 hónap 14 nap 6 óra 13 mp és 202 ezred másodperc). Áááá, egyáltalán nem okoz neki gondot, vagy mégis? A karantén előtt is minimális (mihez/kihez képest) volt a személyes ismerkedés esélye, ezért már ebben az időszakban benevezett a szexappokra: Tinder, Happn, Badoo … Vegyes érzelmekkel használta ezeket az appokat, hol sikeres, hol sikertelen eredményekkel. Ezt a gyakorlatot csak át kellett ültetni egy teljesen online kapcsolatteremtéses világba, azaz a karantén szerelem keresésébe.

Az Egy szingli férfi alteregója az Egy szakállas férfi a VLOG-jában foglalta össze a gondolatait, amelyet közösen képviselnek. Ezeket fejtegeti tovább az Egy szingli férfi a videó után.

HOGYAN ISMERKEDJÜNK KARANTÉN IDEJÉN?

A karantén az élet minden területén megkötéseket hozott, amivel együtt lehet élni, ha a megfelelő megoldásokat választja az ismerkedni vágyó. A hagyományos, megszokott, norma szerinti ismerkedés, azaz a egyetemen évfolyamtársak volt, azonos baráti társaságban tartoztak, összefutottak a dizsiben, a konditeremben, a villamoson stb. a kijárási korlátozás miatt nem valósulhat meg. Természetesen azok könnyebb helyzetben vannak, akik az első kontakton már túl vannak és némi szimpátia is fellelhető a két fél között.

Két csoportot különböztet meg az Egy szingli férfi

Ez a két csoport nagyobb mintát lefedve biztos több alcsoportra bontható, de az egyszerűség elvét szem előtt tartva ezt most nem bonyolítja jobban az Egy szingli férfi.

 1. Azok, akik már a karantén előtt is ügyesen csajoztak (élőben és online is)
 2. Azok, akik már a karantén előtt sem nagyon tudták, hogy mit csináljanak ismerkedés címszó altt

Kommunikációs skillek szerint

Az Egy szingli férfi saját érzései alapján összerakott listája, így bármilyen kutatást, cikket az igazolására találni nem lehet. Nem aranyszabály, nincs kőbe vésve, lehet hiányos, lehet nem fedi a valóságot, DE az Egy szingli férfi szerint szemlélteti a társadalmi berendeződést kommunikációs szintek szerint, nagy vonalakban.

 1. Senkivel sem beszélgetek – nincs rá szükségem vagy legalábbis azt hiszem
 2. Nincs még képzeletbeli barátom se, de gondoltam már rá
 3. Van képzeletbeli barátom, de nem szeret és nem is beszélgetünk sokat
 4. Van képzeletbeli barátom és elég jól megvagyunk
 5. Több képzeletbeli barátom is van és tök jó nekem
 6. Csak akkor beszélgetek emberekkel, ha nincs más lehetőség vagy szükségem van valamira
 7. Rendszeresen beszélgetek, DE csak a közvetlen környezetemmel
 8. Rendszeresen beszélgetek és sokszor én dobom be a témát
 9. Én indítom a beszélgetéseket, vágyok arra, hogy beszélgessenek velem
 10. Én vagyok a csoport központja, isszák a szavaim, súlya van annak, amit mondok

Tehát, akinek eddig is nehézsége volt a kommunikációval, annak valószínű az ismerkedés sem volt egyszerű. Tehát karantén előtt sem volt annyira aktív, így nem lesz akkor váltás, ha online felültre kell áttérni, esetleg azzal már próbálkozott is. Azok, akik eddig is ismerkedtek azok a hatékonyság és lefedettség miatt a személyes találkozások mellé alkalmazták a szex/hentes/párkereső APP-okat.

ISMERKEDÉS LEVEL 1-ES PALADINKÉNT

Kezdő online ismerkedéshez az Egy szingli férfi azt a tanácsot adja, hogy érdemes minden lehetőségek kihasználni. Ez igaz karantén idejére és akkor is, amikor szabad a kijárás, valamint van társadalmi élet. Röviden összefoglalva: mindenkinek át kell törni a saját korlátait, mert ha eddig nem lépte meg, akkor nagy valószínűséggel most sem fogja. Tehát a feladat adott. Aki meg eddig is élt az online tér lehetőségeivel, annak ezek után sem lesz problémája.

 1. Minden lehetőséget ragadj meg! – egyszerű tanácsnak tűnik, DE az emberek CSAK azt nem veszik észre, ami a szemük előtt van.
 2. Használj szex/hentes/párkereső APP-okat! (Tinder, Badoo, Happn … bármelyiket) – ha csak nézelődsz és egy-két embert húzol jobbra, akkor is több az esélyed, mintha semmit sem teszel.
 3. Közösségi média oldalakon vedd fel olyanokkal a kapcsolatot, akik szimpatikusak. Ez kicsit olyan, mint az utcán odamenni valakihez. ne érezd cikinek, mert nem ez a ciki, hanem az, ha párt keresel és nem találsz, mert nem tettél meg mindent a cél érdekében.
 4. FONTOS! Az első lépés a legnehezebb és utána se lesz könnyebb, DE onnantól már sínen vagy 😉 – a gáton sétálni kényelmes, de nem hoz változást, dózerold le és szárnyalj.

Ahogy a WOW-ban (MMORPG) is, úgy a való életben is először farmolni kell a mobokat, úgy érdemes haladni a kapcsolatokkal is.

A nagy számok törvénye alapján

 1. Sokakat fogsz jobbra húzni. (1.000 fős kezdeti minta)
 2. Egy részük visszajelöl és jön a match. (10-30 fő – 1-3%-os konverzió) Ezekből mindenkire ráírsz valami kedveset és érdeklődőt.
 3. Sokszor válaszra sem méltatnak majd, de végül lesznek olyanok, akik mégis visszaírnak. (2-6 fő)
 4. A második napon megint sokan lemorzsolódnak, mert nem reagálnak. (1-3 fő – jobb esetben megmarad)
 5. Akivel sikerült megtalálni a közös hangot, azzal folytatódik a beszélgetés. (0-2 fő – lehet 1.000-es mintából nem biztos, hogy eljutsz idáig)
 6. Jöhetnek a szintlépések. (ennek az arány 1 a millióhoz … DE sosem szabad feladni) Ha már ilyen szintre elértél, akkor azért sokan már 1-1 testrészüket is felajánlanák

Összefoglalva: több hentes appon, több ezer embert kell jobbra húznod (persze csak azokat, akik szimpatikusak). Az első lépést valakinek meg kell tenni, általában a férfiaktól várják, de ilyen ínséges időkben lehet váratlan is húzni hölgyeim. Aztán, ha a szimpátia a (kamu) képeken túl is kitart, akkor lépkedhetők a szintek. FONTOS! SOSE ADD FEL!

MILYEN APPOKAT HASZNÁLJUNK?

Ez mindenkinek legyen a saját döntése. A következő felsorolás az Egy szingli férfi javaslata. Ha vannak még olyan felületek, amiket érdemes lenne megemlíteni, akkor az Egy szingli férfi kommentben várja.

 1. közösségi oldalak/APP-okat – ahogy fent is írta ezek hasonlítanak valamennyire a személyes ismerkedésre pl. Facebook, Instagram, YouTube, FB messenger, Viber, WhatsApp, SnapChat, TikTok stb.
 2. szex/hentes/párkereső APP-okat – mindegyik app másra való, valamelyik tényleg csak a testiségre megy, valahol előfordulnak a kapcsolatok is és vannak szponzorkereső oldalak is. Ezeket ismeri és használja az Egy szingli férfi: Tinder, Badoo, Happn, Csajok és Pasik
 3. telefon és SMS (iMessage) – ha már ismeritek egymást és a telefonszámot, akkor mindenképpen érdemes felvenni a kapcsolatot
 4. galambposta, posta, drónposta  … jah azokat ne … – ezek a megoldások a mai rohanó világban nem elég gyorsak vagy nem elég higiénikusak

CSEVEGÉSI FOLYAMATÁBRA

Egyszerre több szálon, több emberrel is lehet beszélgetni, viszont arra mindig figyelj, hogy

 • ne keverd össze a beszélgető partnereid,
 • vagy emlékezz arra, hogy mit mondtak.

Elég kellemetlen rossz háziállatra hivatkozni vagy nem létező testvérről kérdezni 😉 A következő felsorolásban az Egy szingli férfi leírja, hogy milyen lépésekkel lehet karantén idején kapcsolatot létesíteni más emberi lényekkel.

 1. hetnes APP – letöltése és regisztráció
 2. profil kitöltése – profilkép feltöltése, bemutatkozó szöveg kitöltése, más appok társítása > fontos, hogy valós képet fess le magadról és ne próbálj trükközni, mert idővel ki fog derülni és akkor nagyon fog majd fájni a pofára esés
 3. válogatás – jobbra-balra pöckölgetés
 4. match – egyezés – kapcsolat – kezdődhet a party (WOW élmény)
 5. kommunikáció kezdete („te vagy a férfi”, „legyél kreatív”, „Mi? Nincs autód? …”) – férfiként illik kezdeni, de nőként is meg lehet tenni az első lépést, ha már a feminizmus ennyire hangoztatja az egyenlő jogokat, akkor az egyenlő terheket is vállaljuk fel, mert így korrekt
 6. APP csere – Uber, WhatsUp, FB Messenger stb. = szintlépés egy könnyedebb kommunikáció érdekében
  1. Szövegesről beszélgetős – hallani a hangját felemelő érzés + ugyanannyi idő alatt több gondolat adható át
  2. Beszélgetés képpel – videóchat – ha már egy arcot is társítani tudsz hozzá, valamint láthatod a testbeszédet, mimikát sokat segít a megértésben
  3. vége a karanténnek személyes találkozó (vagy titkos randi) – ha minden jól megy, akkor a karantén végére annyira megismeritek egymást, hogy a személyes találkozón már szavak nélkül is megértitek egymást

Az Egy szingli férfi ennyivel egészítené ki az Egy szakállas férfi videóját. Jó szórakozást. #MARADJOTTHON

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK ISMERKEDÉS TÉMAKÖRBEN

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

A kulcsos hasonlat a strigulázás alapaja!?

Az Egy szingli férfi ebben a sorozatban a saját véleményét írja meg, néhol felhasznál külső hivatkozásokat, gondolatokat, véleményeket. Ezzel nem az a célja, hogy megmondja, hogy mit gondolj, hanem az, hogy végre TE is GONDOLKODJ és HASZNÁLD A FEJED. Nem minden fekete...

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Monogámia, poligámia, szingliség vagy valami más?

Az Egy szingli férfi eddig élete során monogám kapcsolatokban szerzett több, kevesebb tapasztalatot, amelyekben CSAK 1-szer került megcsalás közeli helyzetbe (fiatalság bolondság + Balatonpart + alkoholos befolyásoltság = nem mentség, ez sem). Szingliségből jeles,...

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Hogyan lehet összeegyeztetni a különböző igényeket?

Az Egy szingli férfi alapvetően képes kompromisszumokra (vannak kivételes esetek amikor NEM, DE még ekkor is nyitott az együttműködésre) és arra is volt már példa, hogy sikerült elhagyni az egoját (HA nem is megalázkodott, DE átmenetileg kispadra ültette a nagyképű,...