Ez meg mi? – Adri – Szinglik éjszakája Offical Video

Szingli tartalmak

Az Egy szingli férfi folyamatosan keresi hogyan ne legyen kibaszottul egyedül és magányos, de csak ilyen minőségi content kerül az útjába. Mit javasolsz? Mit csinál szarul?

Az zene nem is volt annyira förtelmes, mint gondoltam, de ennyi nyál régen fért bele 4 percbe. Az Egy szingli férfi senkit sem sértene vérig szemtől-szemben, ha mégis sikerül, akkor ez van ezt kell szeretni.

 

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Randira készülsz valakivel?

Randira készülsz valakivel?

Szeretnéd magad előnyösebb pozícióba tudni egy randin? A következő kis trükk segíthet ebben. Természetesen nem szép dolog a manipuláció, DE ha már olyan régen vagy szingli, mint Az Egy szingli férfi, akkor bármilyen kis esélyben érdemes belekapaszkodni. Mivel a kis...