A férfi bajtársiasság – a kotonfutár

Az Egy szingli férfi hallott egy jó sztorit egy kotonfutárról, akinek a története a férfi bajtársiasság mintapéldája.

Mielőtt az Egy férfi a történetre térne röviden leírja nektek miért fontos védekezni és azt, hogy ha már védekezni kell, akkor hogyan használd a gumit (nem lesz gumi történelem, nem lesz szakszerű és végképp nem lesz izgalmas, valamint ne felejtsd el, hogy nem csak gumival lehet védekezni).

Miért kell védekezni? Nem kell, de ajánlott

 1. A nemibetegségek terjedésének megakadályozása miatt > nem feltétlenül kell mindnenkire nemibetegként tekinteni, de nem árt óvatosnak lenni a mai világban
  • A koton előnyös tulajdonsága, hogy mindkét oldalról véd – be sem enged és ki sem
  • Persze ne legyen lyukas, nagyobb vagy olcsó, mert akkor kiszakad, átereszt és abból csak a baj van (nemibetegség, gyerek, egyéb még ismeretlen megoldások – Murphy mindig és mindenhol ott van)
 2. Nem tervezett gyerek megalkotásának elkerülése
  • élvezet nagyon fontos, viszont egy gyerek felnevelése komoly felelősség
  • nem jó dolog középiskolából a szülőszobába járni

A sztorihoz köthetően a koton használatáról is pár gondolat:

 1. Vegyél egy doboz kotont – lehetőleg olyat, amit már használtál és kényelmes volt (se túl nagy, se túl kicsi, lehet bordázott is – kis csalás)
 2. Készítsd be a pénztárcádba (sose fogod használni, amikor kellene nincs nálad, amikor megnézed, hogy megvan, akkor már úgyis 3 éve lejárt)
 3. Készíts az agyád mellé is (biztos, ami biztos)
 4. Vetkőztesd le a lányt, ő meg téged (ha szereted a kihívásokat, akkor le se kell vetkőztetni, igaz úgy egy kicsit körülményesebb lesz)
 5. Petting – rádbízzuk hogyan, de ha nem menne, akkor majd ilyen posztok is lesznek
 6. Ha már készen vagytok, akkor az előkészített kotont bontsd fel / bontasd fel – itt két út van, ha a csaj ügyes, akkor szájjal fogja feladni *
 7. Fogd be a végét, hogy ne szoruljon alá felesleges levegő
  malecondom2--06
 8. Húzd végig a farkadon
  malecondom2--05
 9. Meg is vagy, most jöhet a szex, de ha segítség kellene, akkor itt már tényleg nem segítünk

Végre elértünk a sztorihoz, mert nincs nálad koton, a csaj meg nedves. Most mi a fasz lesz?*

Szólj a Kotonfutárnak és ő elviszi neked a szükséges munkaruhát. DE ki az a hülye, aki tudja, hogy megy hozzá a csaj és nincs gumi nála. DE sokkal jobb kérdés, hogy ki az a király ember, aki képes kocsiba szálni, hogy a cimborának legyen védelme. A mi hősünk a Kotonfutár, légy olyan, mint a Kotonfutár, mert ő igaz barát. Ha maradtál már le numeráról gumi hiányában, akkor megértheted, hogy ez tényleg egy hőstett. Főleg azért, mert vasárnap volt és a boltok sem voltak nyitva.

Mint tudjuk a férfiak összetartóak. Ha az asszony felhívja a barátokat, hogy hol van a férje, akkor 10-ből 7 azt mondja, hogy nála aludt és már el is indult, 3 azt állítja, hogy még mindig ott van.

Bro kódex 130-as szabály: mindig állj a barátod rendelkezésére, ha neki kotonra van szüksége, akár a vilgá másik feléről is kötelességed, hogy ne csússzon le az aktuális menetről

Mondjuk ez egy szar sztori volt, de most ennyire futotta. Ha van jobb sztorid, akkor küldd el nekünk: https://szexegyedul.hu/kapcsolat/

ui: mintha lenne már ilyen vállalkozás, viszont ha nincs akkor ez egy jó lehetőség

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért – viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére … Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Kiemelt bejegyzések