Mi a faszért nem kezdeményez senki? – Hentes APP tapasztalatok

Hentes appok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes appon és azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes tulajdonságát fejben összerakták. Ez a sorozat azért születhetett meg, mert az emberi gyarlóság az élet minden területén diadalmaskodott vagy diadalmaskodni fog. 2. rész: nem ír az a geci

2019-et írunk, amikor dübörög a feminizmus, az emberi kapcsolatok zöme online felületekre korlátozódik, senki sem ér rá, mindenki mindig van valahol és csinál is valamit. Ezekben az időkben a megszokott formulák nem működnek, így a társkeresés sem az már, mint ami 10-20-30 éve volt (és akkor ne is menjünk messzebb).  Ennek ellenére nők/lányok/asszonyok a régi felállás szerint udvarlást várják el a férfiaktól/srácoktók/férjektől a digitális térben.

Hogyan várható ez el az előbb leírtak ismeretében, hogy CSAK a férfi kezdeményezhet?

SEHOGY. Életidegen szokások felhánytorgatása egy merőben más és új területen, nevetséges.

Írjon a férfi először

Természetesen az lenne a normális, hogy a férfi megy oda a nőhöz (offline), persze CSAK, akkor ha fogta és megértette a nő által adott pozitív visszajelzést. DE a megváltozott környezetben (online) nem kötelezhető egyik fél sem arra, hogy kezdeményezzen, hiszen nincsen más információja, mint amennyit a profilon lát vagy olvas. Nincsenek olyan személyes impulzusok, mint személyes találkozáskor – se testbeszéd, se hangok, se semmilyen segítő jel.

Nem lenne egyszerűbb játék nélkül kezdeni?

Nem lenne célravezetőbb kezdeményezni, mint bezárkózni az „elefántcsonttoronyba”?

Nem lenne egyszerűbb véget vetni a magánynak?

A pénzzel kapcsolatos közhely: 

  • Mit tennél meg a pénzért?
  • Bármit.
  • Bármit?
  • Csak dolgozni ne kelljen!

Ez igaz a párkapcsolatra is, sajnos. Senki sem akar tenni érte, DE KÖVETELI a tökéletes társat, aki minden kritériumnak megfelel.  Te mit tennél meg a szerelemért? BÁRMIT?

Miért kezdeményezzen egy nő?

Mert,

  1. Ő is szeretné megismerni a partnerét
  2. sokkal több szingli nő van, mint férfi
  3. a férfiak merítési lehetősége sokkal nagyobb (ahogy idősödnek úgy lesznek egyre kapósabbak és 18 éves kortól válogathatnak a hentes appok kínálatában és a való világban is)
  4. a férfiak lusták és/vagy nem mernek kezdeményezni
  5. a férfiak néha több nővel is beszélgetnek és nem biztos, hogy elértek a match listának a megfelelő pontjáig

Összefoglalva: ha nem vagy képes meglépni a következő lépést azért, hogy véget vess a szingliségednek, akkor ne másokat hibáztass. TEDD MEG az első lépést.

A hentes APPok tökéletes alternatívát nyújtanak a keresgélésre és az időhúzásra, így egyre többen ragadnak a szingli státuszba, amelyet aztán pajzsként használnak, hogy ők választották ezt, LÓFASZT.

KATTINTS!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg!

Ha szeretnél egy Szingli Csoport tagja lenni, akkor lépj be MOST!

Ha még nem lájkoltad az oldalunkat, akkor tedd meg MOST!

Ha még nem követed az instánkat, akkor pótold gyorsan!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Mennyit számít egy jó profilkép? – Hentes APP tapasztalatok

Mennyit számít egy jó profilkép? – Hentes APP tapasztalatok

Mennyit számít egy jó profilkép? ÉS mennyit, ha a valóságot mutatod? Hogyan lehet feldobni egy profilképet? Csak a profilkép számít? - Az Egy szingli férfi szerint ezek a leggyakoribb kérdések, amelyek felmerülnek egy új  szexpartner/párkereső/hentes app...

Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes...

Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes...