Csak az érdekel, hogy magassarkút hordhassak!!! – Hentes APP tapasztalatok

Hentes appok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes appon és azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes tulajdonságát fejben összerakták. Ez a sorozat azért születhetett meg, mert az emberi gyarlóság az élet minden területén diadalmaskodott vagy diadalmaskodni fog. 1. rész: magasság

A magasságbeli különbségekből fakadó vicces/meglepő helyzetek megnehezíthetik, illetve meg is édesíthetik a kapcsolatokat. Az előbbi eset akkor fordul elő, ha valaki görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy mindenkinek meg kell felelnie, az utóbbi akkor, ha a külső megjelenés másodlagos, illetve mások véleményére nagy ívbe tojik a pár (ebben a bejegyzésben nem bolygatja Az egy szingli férfi).

A hentes appokon szereplő lányok erőszeretettel írják ki, hogy milyen magasak alapjáraton és magassarkúval megemelve, valamint azt is közlik – általában nem valami finoman megfogalmazva – hogy nekik csak az utóbbi méretnél magasabb férfiak jöhetnek szóba és meg se próbálják a hobbitok jobbra húzni őket. Éljen.

Az egy szingli férfi két közhelyet dobna be, amin érdemes lenne elgondolkozni:

  1. Fekve mindenki hasonló magasságú – SZARD LE A MAGASSÁGOT vagy ne tedd olyan magasra a mércét (1.70 cm-s nő + 15-20 cm-es sarok mellett a legkisebb elfogadható méret 185 + 5 cm, amellyel a rendelkezésre álló férfiak 20-30%-a marad csak a kosárban és akkor még a további szűrési feltételekről szó sem esett)
  2. Uram küldj nekem egy rendes srácot, aki szeret, megbecsül, a partnerem lesz életem végéig. Az úr meghallgatja a kérést és küldi a kért férfit. Amire a lány elutasító reakciója: „Csak 168 cm, köszönöm nem kérem. Nagyobb nem volt?” – az igényeid 90%-ának megfelel a jelölt, DE te képes vagy azt mondani, hogy nem tökéletes? Nézz tükörbe és mondd azt, hogy te az vagy!

A párkeresők sok esetben elfelejtik, hogy mi is a céljuk: komoly kapcsolat, hosszútávú mély elköteleződéssel, tisztelettel. DE ahogy telik az idő, úgy deformálódik az a kép, amire vágynak. Azt gondolják, hogy ha minél tovább várnak az annak a jele, hogy jó úton vannak és még több igényük lehet, ezzel szemben jön a pofára esés, hogy egyre kevesebb embernek kellenek.

Mai tanulság: pár centi, pár 10 centi ne legyen akadály egy találkozó leegyeztetésére, mert lehet évek telnek el egy igazi randevú nélkül.

A hentes APPok tökéletes alternatívát nyújtanak a keresgélésre és az időhúzásra, így egyre többen ragadnak a szingli státuszba, amelyet aztán pajzsként használnak, hogy ők választották ezt, LÓFASZT.

KATTINTS!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg!

Ha szeretnél egy Szingli Csoport tagja lenni, akkor lépj be MOST!

Ha még nem lájkoltad az oldalunkat, akkor tedd meg MOST!

Ha még nem követed az instánkat, akkor pótold gyorsan!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ars poetica

Leszarja, hogy mit lehet és mit szabad, mert már őt is annyiszor vették semmibe. Élvezi az életet és leáll, megállapodik, ha van kiért - viszont nem ennyire egyszerű szakma ez a szingliség.

Van, amit nem lehet és nem is szabad erőltetni? Az Egy szingli férfi nem egy filozófus, ezért igazából ez sem érdekli. Edison is talált 4 ezer rossz megoldást a villanykörtére ... Neki is csak 4000 körtét kell becsavarnia? :O

Mennyit számít egy jó profilkép? – Hentes APP tapasztalatok

Mennyit számít egy jó profilkép? – Hentes APP tapasztalatok

Mennyit számít egy jó profilkép? ÉS mennyit, ha a valóságot mutatod? Hogyan lehet feldobni egy profilképet? Csak a profilkép számít? - Az Egy szingli férfi szerint ezek a leggyakoribb kérdések, amelyek felmerülnek egy új  szexpartner/párkereső/hentes app...

Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Két kapcsolat között – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes...

Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Okleveles paraszt – Hentes APP tapasztalatok

Az egy szingli férfi az elmúlt időszakban megfordult pár szexpartner/párkereső/hentes apponés azzal szembesült, hogy az regisztráltak úgy, akarnak párt találni, hogy alapvetően semmilyen kompromisszumra nem képesek, ellenben a jelöltek minden egyes...